Set výrobkov Beko WTV 8744 CSXWADST + DH 8544 CSFRX spredu plnená práčka • kapacita 8 kg • energetická trieda C • 1 400 ot/min • 10 rokov záruka na mo

Práčka Beko WTV 8744 CSXWADST bielaWTV 8644 CSXWADST
Automatická pračka PREMIUM předem plněná s českým popisem programů
Čistá pračka díky páře
Program DrumClean+ odstraní z pračky veškeré zbytky prášku, vláken z textilu a aviváže mnohem lépe. K čištění využívá páru, která účině odstraní přischlé zbytky. Výsledkem je čistší prádlo i delší životnost pračky.
Máme pořádnou páru na skrvny
Pára SteamCure pomáhá v průběhu cyklu odstranění odolných skvrn tím, že pronikne hluboko do tkaniny, skrvny odmočí a umožní jejich vyprání. Během odstředění zase zabraňuje pomačkání prádla, čímž usnadní žehlení, dokáže odstranit až 99,9 % alergenů včetně bakterií a virů a umí také osvěžit jinak čisté prádlo bez nutnosti praní.
Stáhněte si další prací programy
Stačí jen nainstalovat aplikaci HomeWhiz do vašeho chytrého telefonu a spárovat ji s pračkou Beko přes Bluetooth. Pak už můžete začít upravovat a stahovat další programy, ovládat pračku přes telefon, nebo si vyhledat návody a rady na nejefektivnější praní.
Ušetřete peníze za prací prostředky
Stačí doplnit prací gel a aviváž do zásobníku AutoDose a můžete až měsíc prát bez dalšího doplňování. Pračka si sama určí dle zvoleného programu a množství prádla, kolik prostředku přesně spotřebuje, aby bylo prádlo perfektně vyprané, a přitom nedocházelo ke zbytečnému plýtvání prostředků. Kromě omezení plýtvání usnadňuje používání, takže pračku už teď dokáže spustit úplně každý.
Přidejte zapomenuté triko i po spuštění pračky
V začátku vybraných programů lze zmáčknout tlačítko Start/Stop, dveře se odemknou a můžete přidat zapomenuté ponožky či triko, ale i větší kusy prádla jako je polštář nebo přikrývka. Není potřeba program resetovat a čekat na dlouhé odemknutí dvířek.
Tiché, úsporné a spolehlivé praní
ProSmart™ invertorový motor je tím správným srdcem pračky. Oproti klasickému motoru má tišší provoz, spotřebuje méně elektřiny a jeho dlouhá životnost zaručuje spolehlivý provoz pračky po několik let.
Vyperte plnou pračku prádla už za 28 minut!
S programem Denní Express lze vyprat plnou náplň pračky při 30 °C za 28 minut. Skvěle se tak hodí pro pravidelné praní běžně znečištěného prádla, které potřebujete večer přeprat, aby bylo ráno suché.
Šetrné praní od silonek po bavlnu
Speciální vzorek nerezového bubnu AquaWave® je navržený tak, aby byl šetrný k textilu, ale přitom umožnil důkladné vyprání i té nejjemnější látky.
Tento model má
DrumClean+
SteamCure
HomeWhiz
AutoDose
AddXtra
ProSmart™ invertorový motor
Denní Express
AquaWave® buben
Displej: LCD
Energ. třída (A - G): C
Hloubka skeletu (cm): 54
Hlučnost odstřeďování (dB): 72
Hlučnost praní (dB): 52
Kapacita (kg): 8
Otáčky: 1400
Počet programů: 14 + ke stažení
Použití páry: ano
Spotřeba energie (kWh/100 cyklů): 62
Spotřeba vody na cyklus (l): 41
Rozměry
Hloubka (cm): 59
Šířka (cm): 60
Výška (cm): 84
Chytrá aplikace HomeWhiz
Chytrá aplikace HomeWhiz: anoSušička bielizne Beko DH 8544 CSFRX bielaDH 8534 CSRX Kondenzační sušička Premium s tepelným čerpadlem
Objem bubnu : 118 litrů
Spotřeba el.energie : 158 kWh/ rok
Hlučnost 64 dB(A)
16 programů – Jeans, Košile 30’, BabyProtect, Jemné, Časové programy, Bavlna na žehlení, Bavlna do skříně, Bavlna suchá extra, Syntetika k žehlení, Mix, Syntetika do skříně, Osvěžení s vůní, Noční, Vlna, Expres, Denní
Funkce: Nastavení stupně vysušení
Odložený konec sušení 0-24 hod, Dětský zámek
český popis programu na panelu
Signalizace plného tanku na vodu, Signalizace čistoty filtru
Vnitřní LED osvětlení, Senzor sušení
Nerezový buben Aquawave pro šetrné sušení
Zaměnitelný směr otevírání dveří
Automatická ochrana proti zmačkání
S-shape boční stěny pro zvýšení stability
Možnost připojení na odpad
Rozměry VxŠxH: 85 x 60 x 65,4 cm
bílá + černé skleněné dveře s nerez madlem

História ceny

27. 10. 2021
1 178,00 €

Výrobca

Beko