Tablet TCL 10 TAB MAX (9296G-2DLCE111) sivý dotykový tablet • 10,36" uhlopriečka • IPS displej • 2000 × 1200 px • procesor MediaTek MT8788A (8-jadrový

Pozvedněte svou kreativitu na hranu toho, co je možné, s TCL 10 TABMAX .Jeho 10palcový displej FullView s 80% poměrem obrazovky k tělu a 9,96 mm rámečkem vám nabízí široké otevřené prostory, kde můžete brainstormovat, načrtávat, hrát nebo hledat inspiraci. T-Pen s extrémně nízkou latencí pomáhá toku vašich výkresů a zápisů.
Buďte výrobcem, ať už používáte kdekoli TCL 10 TABMAX .Čipová sada s osmijádrovým procesorem zvyšuje výkon a umožňuje efektivní multitasking. LTE CAT 6 vám poskytuje velmi plynulé širokopásmové připojení s downlinkem až 300 MB / s, takže si můžete okamžitě stáhnout svůj plán nebo sdílet svůj nejnovější projekt.
Ať už pracujete na dálku nebo v kanceláři, spolupráce s sadou nástrojů TCL 10 TABMAX nikdy nebyla snazší .Rychlé připojení vám umožní bezproblémovou spolupráci s týmem, ať jste kdekoli, aniž by vás svazovalo Wi-Fi. Bezproblémové sdílení a ovládání připojením smartphonu k tabletu pomocí spolupráce na více obrazovkách.Fotoaparát s rozlišením 8 MP a duální mikrofony a reproduktory s redukcí šumu poskytují jasné videohovory, i když pracujete z hlasitého letiště, rušné kavárny nebo hlučného domova. Připojte klávesnici nebo reproduktor k tabletu pro sólovou práci nebo prezentace pomocí praktických konektorů Pogo Pin.
S velkokapacitní baterií o kapacitě 8000 mAh můžete pokračovat v práci celé hodiny.Jedno nabití podporuje až osm hodin streamování videa nebo pět hodin her, takže už nikdy nemusíte maratón zkracovat. Nabijte až 21% za 30 minut a s 18W nabíječkou získáte zcela plnou baterii za méně než čtyři hodiny.
Pokud chcete dítě ve svém životě odměnit časem na obrazovce, TCL 10 TABMAX vás pokryje.Tabletový čas zábavný a konstruktivní s rodičovskou kontrolou, rozhraním vhodným pro děti a zábavným vzdělávacím obsahem. Komplexní ovládací prvky vám umožňují nastavit hesla, povolit weby a aplikace a implementovat časové limity pro vaše dítě podle aktivit s přestávkami na studium nebo odpočinek.Vzdělávací obsah pokrývající vědu, technologii, strojírenství, umění a matematiku baví vaše dítě na jeho cestě stát se všestranným dospělým.

História ceny

27. 10. 2021
219,00 €

Výrobca

TCL