Set výrobkov AEG L8FBC69ASCA + T9DBC68SC spredu plnená práčka • kapacita 9 kg • energetická trieda A • 1 400 ot/min • doživotná záruka na Ökoinvertor

Sušička bielizne AEG FiberPro T9DBC68SC 3DScan biela farbaSušička prádla AEG FiberPro T9DBC68SC, bílá
Technologie 3Dscan. Dokonalé sušení
Systém FiberPro s technologií 3DScan zjišťuje vlhkost v oděvech pomocí senzorů. Detekuje vlhkost a upravuje dobu pro dosažení dokonalého sušení. Rovněž pro oděvy ze silné látky a z několika vrstev. Péřové bundy si uchovají svůj vzhled a až o 30 % vyšší tepelnou izolaci než při sušení na vzduchu.
Připraveno k nošení díky smíšenému XL programu
Smíšený XL program má optimalizovaný tok vzduchu a rozvod tepla k přesnému sušení bavlny, syntetiky a směsi obojího. Mezi praním a sušením není třeba třídit. Oděvy jsou o 30 % méně zmačkané a ztuhlé než při sušení na vzduchu. Oděvy jsou méně pomačkané, jsou pohodlné na dotyk a připravené k nošení.
Pečujte o své oblečení, svěřte ho sušičce
Funkční oblečení. Hedvábí. Vlna. Garantujeme vám, že s programy na míru můžete dát do sušičky bez obav cokoliv. Pouze systém AbsoluteCare® nabízí programy přizpůsobené všem druhům materiálů. Dosáhnete vždy skvělých výsledků a své oblečení chráníte před poškozením.
Bezpečné, nízké teploty
Technologie AEG SensiDry odstraňuje vlhkost z tkanin při poloviční teplotě než u běžných bubnových sušiček, aniž by význačně prodlužovala dobu sušení. Tím se zajistí, že tkaniny nejsou nikdy vystaveny nadměrnému teplu. Vaše oděvy si déle udrží kvalitu tkaniny, jakou měly v době jejich nákupu. Nízké teploty také pomáhají šetřit energii.
Jeden filtr stačí
Pouze sušičky AEG jsou vybaveny filtračním systémem ÖKOFlow, extrémně účinným filtrem, který je snadno přístupný a dobře se čistí. Běžné sušičky mají několik filtrů. Pokud je nevyčistíte všechny, spotřeba energie se zvýší. Díky jedinému filtru usuší sušička AEG každou náplň, a navíc úsporně.
Hlavní technologie: FiberPro
Energetická třída A+++
Kapacita sušení (kg): 8
Způsob sušení: Tepelné čerpadlo
Hlučnost (db): 63
Vnitřní osvětlení bubnu
Outdoor program
Programy pro vlnu a hedvábí
Woolmark: Blue
Rozměry VxŠxHxH max. (mm): 850x600x600x665
Typ motoru Invertorový motor
Invertor motor se zárukou 10 let
Velký LED displej
Sada na odvod kondenzátu v balení
Odložený start
Český panel a popisky
ProSense Ano
SensiDry Ne
AbsoluteCare Ne
Certifikát Woolmark Woolmark Blue
Barva ovládacího panelu Nerez
Hlučnost při sušení db(A) 63
Vnitřní osvětlení Ano
Hloubka (mm) s přesahy (vč. dvířek, desky ap.) 663
Příkon (W) 700
Napájecí napětí (V) 230
Požad. jištění (A) 5
Barva BíláPráčka AEG ÖKOMix® L8FBC69ASCA s funkcí AutoDose bielaPračka AEG ÖKOMix® L8FBC69ASCAPračka předem plněná - hlubokáAEG ÖKOMix® L8FBC69BSCA AutoDoseHlavní technologie: ÖKOMix®, funkce AutoDoseKonektivita: AnoEn. třída: AKapacita praní (kg): 9Otáčky za minutu: 1400Hlučnost odstřeďování (db): 75Aqua controlParní programyTime Manager/úspora časuAntialergický programRychlý program: 20 minut/3kgWoolmark: GreenRozměry VxŠxHxH max. (mm): 850x600x605x660Ökoinvertor motor s doživotní zárukouVelký LED displej Odložený start

História ceny

27. 10. 2021
1 998,00 €

Výrobca

AEG