Dreame X40 Master - black - Robotický vysávač s mopom

Robotický vysávač Dreame X40 Master
Výkonný systém Vormax™ so sacím výkonom až 12 000 Pa
Inovatívna bočná kefa s možnosťou nadvihnutia o 10 mm
Technológia MopExtend™ RoboSwing na dôkladné upratovanie
Pokročilá technológia detekcie a upratovania OmniDirt
Systém Pathfinder™ pre efektívnu dráhu upratovania
Samostatná starostlivosť o koberce s rôznymi režimami čistenia
Samočistiaca funkcia s horúcou vodou a teplovzdušným sušením
Inovatívna základňa s výškou 28 cm a prípojkou na vodu a odpad
Dôkladné čistenie so silným výkonom
Vysávač Dreame X40 Master vyniká účinným a efektívnym upratovaním pomocou výkonného systému Vormax™. Ten poskytuje sací výkon až 12 000 Pa. Vďaka tomu tento robot účinne odstraňuje rôzne nečistoty, ako je napríklad srsť domácich zvierat a väčšie prachové častice. Okrem toho si môžete nastaviť sací výkon v 4 rôznych úrovniach, takže robot splní vaše očakávania a potreby! Správne nastavenie si môžete vybrať aj podľa veľkosti vašej domácnosti a úrovne znečistenia. Okrem toho nájdete v samostatnom predaji špeciálnu kefu TriCut, ktorá zabraňuje zamotávaniu vlasov tým, že ich smeruje priamo do nádoby na prach.
Inovatívna bočná kefka
Dreame X40 Master ponúka inovatívny prístup k dôkladnému upratovaniu vďaka výsuvnej bočnej kefke, ktorá je ideálna na čistenie úzkych rohov a priestorov pod nábytkom. Vďaka možnosti zdvihnúť túto bočnú kefku o 10 mm prístroj účinne znižuje riziko sekundárneho znečistenia tým, že zabraňuje rozptylovaniu nečistôt. Bočná kefa je navrhnutá s väčším priemerom, ktorý minimalizuje problém zamotávania vlasov, a použitie materiálu PC+ABS na jej povrchu zabraňuje prichyteniu vlasov. Vyvýšenie bočnej kefky počas mopovania zabezpečuje, že v priamom kontakte sú len valček a mop, čo ďalej zabraňuje šíreniu tekutých nečistôt. Dreame X40 Master je ideálnym riešením pre tých, ktorí hľadajú účinnosť a hygienu pri každodennom upratovaní.
Efektívne vytieranie povrchov
Upratovací robot Dreame X40 Master využíva aj technológiu MopExtend™ RoboSwing™ na dôkladné čistenie ťažko prístupných miest. Umožňuje mopovacím podložkám vysunutie až o 4 cm, čo vám prináša ďalšiu výhodu pri čistení nečistôt skrytých pod nízkoprofilovými pohovkami a iným nábytkom! Dreame X40 Master dokáže dôkladne vyčistiť podlahy pozdĺž soklov a okrajov. Výsledkom je, že každý kút vášho domova dostane komplexné čistenie. Pokročilý čistiaci systém CleanGenius™ umožňuje robotovi efektívne rozpoznať typ a stupeň znečistenia podlahy. Vďaka tomu dokáže prispôsobiť svoju činnosť a v prípade potreby vykonať viacero cyklov mopovania.
Inovatívna technológia OmniDirt
Najmodernejší čistiaci robot Dreame X40 Master je vybavený pokročilou technológiou OmniDirt na detekciu a čistenie. Pomocou päťkanálového systému detekcie farby vody zariadenie zabezpečuje, že proces vytierania prebieha s dokonalou presnosťou. Integrácia RGB kamery s inovatívnym systémom rozpoznávania nečistôt umožňuje robotovi Dreame X40 Master inteligentne nastaviť čistiaci výkon - od jemného zberu prachu až po razantné


Nagrywanie z jednej EAN

Historia cen

15 wrz 2024
1 650,00 €

Producent

dreame