Panini 2023 Panini Select NFL Football Hybrid H2 Box

2023 Panini Select NFL Football Hybrid H2 Box je balení 4 balíčků karet NFL. Jeden balíček obsahuje 6 karet. Celkem získáte 24 karet hráčů NFL. Jedná se o produkt s vzácnějšími kartami a hlavně podpisovými a insertními/paralelními verzemi karet. Tento produkt je vhodný pro všechny sběratele, kteří chtějí obohatit svou sbírku o speciální karty.
Každý Box obsahuje:
2x Silver Prizms
4x Disco Prizms
10x Concourse Level Base
6x Premier Level Base
2x Club Level Base
Úchvatná série Select Football se vrací v sezóně 2023 s masivní čtyřúrovňovou základní sadou se 400 kartami, která je s každou úrovní stále vzácnější. Najdete zde také fantastickou sadu insertů, která velkolepě kombinuje dnešek a včerejšek.Podívejte se na exkluzivní paralely H2 Red Disco, Blue Disco, Gold Disco, Green Disco a Black Disco.Select Football se může pochlubit naprosto úžasným seznamem insertů, který zahrnuje dynamické těžké hity, jako jsou Starcade, Color Wheel, Select Anniversary a mnoho dalších.
PRODUCT BREAKDOWN:BASE: Zářivá série Select Football se vrací v sezóně 2023 se čtyřstupňovou základní sadou 400 karet, která je s každým stupněm stále vzácnější. Podívejte se na exkluzivní Disco Prizms H2.AUTOGRAPHS: Select přináší ohromující množství pamětních karet s autogramy, které musíte mít, a na kterých jsou nejžhavější nováčci sezóny.INSERTS: Select Football se může pochlubit naprosto ohromujícím seznamem insertů, který zahrnuje dynamické těžké hity, jako jsou Starcade, Color Wheel, Select Anniversary a mnoho dalších.


Produs în alte magazine

Istoricul prețurilor

3 oct. 2024
439,96 EUR

Producător

PANINI