Panini 2023 Panini National Treasures NFL Football Hobby Box

2023 Panini National Treasures NFL Football Hobby Box je balení NFL sběratelských karet. V boxu najdete 10 vzácných karet. Tento Box je ideální pro pokročilejší sběratele, protože získáte spoustu těch speciálních jako jsou podpisové karty, memorabilie, inserty a parallely.
Každý Box obsahuje:
8x Autograph/Memorabilia
1x Parallel 
1x Base/Insert
Jeden z nejslavnějších produktů roku se každoročně vrací v sezóně 2023 s velkolepou řadou sběratelů, která zahrnuje ikonické RPA a jednoduše vznešený výběr autogramů a memorabilií.Bohatý arzenál bookletů National Treasures je naprosto bezkonkurenční a zahrnuje těžké hity, jako jsou Treasured Dual Cuts, nový Elevated Ink, Rookie Triple Booklet a mnoho dalších.Ohromující inserty Super Bowl Immortality a Gladiators obsahují u některých hráčů paralelní autogram. Co se týče insertu NFL Shields? Tu opravdu není třeba představovat.Klíčový nováčci: C.J. Stroud, Puka Nacua, Bijan Robinson, Anthony Richardson, Bryce Young, Will Levis, Zay Flowers, Dalton Kincaid, Jahmyr Gibbs, Quentin Johnston, Jordan Addison, Jaxon Smith-Njigba, Zach Charbonnet, Michael Mayer, Will Anderson Jr. a další.
PRODUCT BREAKDOWN:
ROOKIE PATCH AUTOGRAPHS / ROOKIE JUMBO PRIME SIGNATURES BOOKLET / COLOSSAL SIGNATURES: Jeden z nejslavnějších produktů každého roku, National Treasures Football, se pro sezónu 2023 vrací s velkolepou sestavou tvůrců sbírek, která zahrnuje ikonické RPA a jednoduše vznešený výběr autogramů a memorabilií.
TREASURED DUAL CUTS / ELEVATED INK / ROOKIE TRIPLE BOOKLET: Bohatý arzenál brožur National Treasures je naprosto bezkonkurenční a zahrnuje skutečné trháky, jako jsou Treasured Dual Cuts, nový Elevated Ink, Rookie Triple Booklet a mnoho dalších.
SUPER BOWL IMMORTALITY / GLADIATORS / NFL SHIELDS: Ohromující inserty Super Bowl Immortality a Gladiators obsahují paralelní autogramy některých hráčů. Co se týče vložky NFL Shields? Tu opravdu není třeba představovat.


Produs în alte magazine

Istoricul prețurilor

▼-2.56%
15 oct. 2024
1.519,96 EUR
12 oct. 2024
1.559,96 EUR

Producător

PANINI