IncaPet Collagen pre psy / kone / mačky - Inca Collagen, 30 ks,IncaPet Collagen pre psy / kone / mačky - Inca Collagen, 30 ks

IncaPet Collagen pre psy / kone / mačky 
Najsilnejší a najčistejší kolagén pre kone, psy, mačky a ďalšie zvieratá
Bioaktívny (živý) kolagén, ktorý sa výborne vstrebáva
Prémiový trojzložkový kolagén (obsahuje kolagén typu I., II., III)
Bez príchute, farbív a iných prísad
O produkte:
Tento produkt je vyrobený zo 100 % rybieho hydrolyzovaného kolagénu. Balenie IncaPet Collagenu obsahuje 30 dávok po 3g čistého prášku kolagénu. Každé vrecko obsahuje kolagén typu I, II a III. Pridáva sa do obľúbeného krmiva tesne pred kŕmením. 
Použitie:
Incapet Collagen je 100% Bio-aktívny kolagén, ktorý pozitívne ovplyvňuje organizmus zvieraťa, jeho regeneráciu a výživu, kvalitu srsti a kože, pazúrov, rohovinu kopýt a pohybový aparát. Telo zvieraťa kolagén prirodzene tvorí. Jeho produkcia sa ale s vekom dospelého zvieraťa znižuje a objavujú sa známky starnutia. Doplnením kolagénu do krmiva tento proces významne spomalíte. Je vhodný pre mačky, psov i kone ako doplnok krmiva.  Obsahuje prémiový kolagén typu I, II, III. Jednoducho Incapet Collagen pridávajte malým aj veľkým zvieratám do obľúbeného krmiva tesne pred kŕmením.
Príbehy šťastných psíkov, koní a mačiek, ktorým pomohol Incapet Collagen, si prečítajte tu.
Dávkovanie:
Odporúčaná denná dávka závisí od hmotnosti zvieraťa. Do 20 kg 1 vrecúško denne, do 50 kg 2 vrecúška denne a do 100 kg alebo viac 3 vrecúška denne.Incapet Collagen je určený k dlhodobému podávaniu. Je potrebné zahájiť úvodnú 2 až 3 mesačnú každodennú kúru a podľa kondície a veku miláčika pokračovať nie denne, ale pravidelne. V období gravidity, po pôrode, či po chorobe a úraze je možné dávky vždy navýšiť.
 
Informácie o produkte
Zloženie:
hrubý proteín 100%, hrubý tuk


Запись с одной ЕАН

История цен

▲11.36%
6 мая 2022 г.
49,00 €
18 апр. 2022 г.
44,00 €

производитель

INCA COLLAGEN