Diktafón Sony ICD-PX470 čierny digitálny diktafón • interná pamäť 4 GB • slot pre pamäťové karty • stereofónny mikrofón • až 159 h záznamu (48 kb/s) •

Digitální diktafon s vestavěným rozhraním USB - ICD-PX470
Záznam zvuku a hlasu ve špičkové kvalitě. Model ICD-PX470 nabízí režimy zaostření a širokého sterea, s nimiž zachytíte zvuk přesně tak, jak chcete. 4 GB interní paměti (rozšiřitelná na 32 GB přes slot na kartu SD) pojme spoustu dní záznamu.
Přímé připojení USB nabízí rychlý přenos souborů
Připojení k počítači umožňuje rychlý a pohodlný přenos souborů. Model ICD-PX470 stačí jen připojit do volného portu USB – už nemusíte hledat žádný kabel.
Rozšiřte paměť pomocí slotu na kartu micro SD
Model ICD-PX470 disponuje 4 GB interní kapacity, která stačí na 59 h 35 min stereofonního záznamu ve formátu MP3 (128 kb/s). Slot na kartu micro SD umožňuje přidat dalších až 32 GB, které pojmou více než 536 hodin záznamu ve formátu MP3 (128 kb/s).
Díky funkci přepisu si můžete svoje nahrávky projít
V režimu přepisu si snadno uděláte poznámky z nahraných rozhovorů. Nahrávky můžete snadno posouvat dopředu i dozadu a také si v nich vytvoříte záložky, abyste rychle našli, co potřebujete. Digitální nastavení výšek umožňuje zpomalit přehrávání, abyste si mohli nahrávku pozorně poslechnout.
Nízkoprahový filtr odstraňuje nežádoucí šum
Nízkoprahový filtr omezuje nízkofrekvenční šum v pozadí. Ze záznamu můžete snadno odfiltrovat hluk projektoru, dopravy nebo větru a další nežádoucí zvuky, takže při poslechu budete rozumět každému slovu.
Systém S-Microphone zachytí i vzdálené a slabé zvuky
Vysoce citlivý systém S-Microphone dokáže zaznamenat i slabé zdroje zvuku, aniž by je přehlušil šum v pozadí. Dokonce i cvrlikání ptáků kdesi v dálce bude slyšet jasně a přirozeně.
Nastavitelný rozsah mikrofonu pro jasnější hlasy
Přizpůsobitelná nastavení mikrofonu zachytí zvuk přesně tak, jak chcete. Když nahráváte jediný hlas, tak v režimu zaostření zachytíte úzce vymezený zvuk z jednoho směru. Na větších shromážděních zase široký stereofonní režim zachytí všechny osoby v sále. Nastavení zvuku můžete dále optimalizovat s využitím čtyř přednastavených scén (hudba, konference, rozhovor a diktát).
Dlouhý záznam díky výjimečné výdrži baterií
Při záznamu s vestavěným mikrofonem ve formátu MP3 (192/128 kb/s) vydrží dodané baterie AAA až 55 hodin. To jsou více než dva dny nonstop záznamu na jednu sadu baterií – co víc si přát na dlouhé konference a jiné akce.
Záznam a poslech ve formátu L-PCM nebo MP3
Při záznamu máte na výběr ze dvou oblíbených formátů. L-PCM sice vytváří větší soubory, ale zase zachytí detailnější zvuk, což ocení třeba milovníci hudby. Formát MP3 se vyznačuje velkou kompresí a zabírá méně místa, takže se skvěle hodí pro dlouhé nahrávky přednášek nebo konferencí. Model ICD-PX470 také dokáže formáty MP3 a PCM přehrát, takže si v režimu hudebního přehrávače poslechnete své oblíbené písničky.
Vyhledávání v kalendáři umožňuje rychle najít ten správný soubor
Nahrávky jsou opatřené datem, takže je snadno najdete podle dne pořízení. Stačí otevřít kalendář a přejít na příslušný den, ve kterém jste nahrávku vytvořili.
TECHNICKÁ SPECIFIKACE:
Obecné funkce
VESTAVĚNÁ PAMĚŤ
4 GB
MOŽNOSTI PŘIPOJENÍ K POČÍTAČI
Ano
VESTAVĚNÝ MIKROFON
Stereo
FORMÁT ZÁZNAMU
MP3/L-PCM
FORMÁT PŘEHRÁVÁNÍ
MP3/WMA/AAC-LC/L-PCM
TYP BATERIE
Suchá baterie
MAXIMÁLNÍ POČET SOUBORŮ (CELKEM)
5000
MAXIMÁLNÍ POČET SOUBORŮ VE SLOŽCE
199
VYHLEDÁVÁNÍ V KALENDÁŘI
Ano
TYP BATERIE (DODÁVANÉ)
2x AAA
JAZYK NABÍDKY
Němčina / Angličtina / Španělština / Francouzština / Italština / Ruština / Turečtina / Korejština / Zjednodušená čínština / Tradiční čínština
Záznam
FUNKCE SCENE SELECT
Ano
NÍZKOPRAHOVÝ FILTR
Ano
PŘIDÁNÍ A PŘEPIS ZÁZNAMU
Ano
OPTIMALIZOVANÝ HLASOVÝ ZÁZNAM
Ano
ZÁZNAM OVLÁDANÝ HLASEM (VOR)
Ano
SLEDOVÁNÍ ZÁZNAMU
Ano
MAX. DOBA ZÁZ. MP3 48 KB/S (MONOF.)
159 hodin
MAX. DOBA ZÁZNAMU MP3 128 KB/S
59 h 35 min
MAX. DOBA ZÁZNAMU MP3 192 KB/S
39 h 45 min
MAX. DOBA Z. LPCM 44,1 KHZ, 16 BITŮ
5 h 20 min
VÝD. BAT. PRO Z. MP3 48 KB/S (MON.)
62 hodin
VÝDRŽ BAT. PRO ZÁZNAM MP3 128 KB/S
57 hodin
VÝDRŽ BAT. PRO ZÁZNAM MP3 192 KB/S
55 hodin
VÝDRŽ PRO Z. LPCM 44,1 KHZ, 16 BITŮ
40 hodin
FREKVENČNÍ ODEZVA MP3 128 KB/S
50 až 16 000 Hz
FREKVENČNÍ ODEZVA MP3 192 KB/S
50-20 000 Hz
FREKV. ODEZVA LPCM 44,1KHZ, 16BITŮ
50-20 000 Hz
Přehrávání a úpravy
DIGIT. NAST. VÝŠEK (REGUL. RYCHL.)
Ano
POTLAČENÍ ŠUMU
Ano
DIGITÁLNÍ FUNKCE VOICE UP
Ano
S


Záznam s rovnakým EAN

História ceny

3. 12. 2021
104,00 €

Výrobca

Sony

Pozrite si ďalšie produkty Diktafón Sony ICD-PX470