Tvrdené sklo InvisibleSHIELD GlassFusion+ Canvas na Apple iPad 10,2“ (ZG200308087) Hybridní ochranné sklo vytvořené pro maximální možnou ochranu displ

Hybridní ochranné sklo vytvořené pro maximální možnou ochranu displeje vašeho zařízení. Sklo je opatřené antimikrobiální složkou a jeho povrch simuluje texturu papíru, proto je ideální pro práci se stylusem. Varianta v provedení case friendly.
Antimikrobiální složka
Sklo je opatřeno antimikrobiální složkou, která inhibuje růst bakterií zodpovědných za vznik zápachu a celkově chrání materiál před degradací způsobenou mikroorganismy.
Skvělá ochrana proti nárazum a poškození
InvisibleShield GlassFusion+ Canvas je hybridní ochranné sklo vytvořené pro maximální možnou ochranu displeje vašeho zařízení. Materiál hybridního skla se skládá z komponent původně navržených pro ochranu vrtulí vojenských helikoptér a materiálu s vlastnostmi podobnými sklu. Jednou z důležitých vlastností ochranného skla GlassFusion+ Canvas je flexibilita, díky které sklo skvěle pohlcuje sílu nárazů a pádů. Díky této vlastnosti je náraz pohlcen ještě předtím, než se dostane na úroveň obrazovky.
Textura simulující papír
Povrch ochranného skla InvisibleShield GlassFusion+ Canvas simuluje texturu papíru, díky čemuž je sklo ideální pro práci se stylusem. Matný povrch hybridního skla pak eliminuje odlesky, pracovat tak můžete kdekoli.
Snadná a přesná instalace
Aplikace ochranného skla na displej zařízení je díky instalačnímu rámečku, který je součástí balení, jednoduchá a přesná. Nemusíte se tak obávat nevzhledných bublin nebo nepřesného umístění.

História ceny

5. 12. 2021
38,90 €