Tvrdené sklo InvisibleSHIELD GlassFusion+ Canvas na Apple iPad 11“ Pro/Air 4 (10,9“) (ZG200308088) Hybridní ochranné sklo vytvořené pro maximální možn

Hybridní ochranné sklo vytvořené pro maximální možnou ochranu displeje vašeho zařízení. Sklo je opatřené antimikrobiální složkou a jeho povrch simuluje texturu papíru, proto je ideální pro práci se stylusem. Varianta v provedení case friendly.
Antimikrobiální složka
Sklo je opatřeno antimikrobiální složkou, která inhibuje růst bakterií zodpovědných za vznik zápachu a celkově chrání materiál před degradací způsobenou mikroorganismy.
Skvělá ochrana proti nárazum a poškození
InvisibleShield GlassFusion+ Canvas je hybridní ochranné sklo vytvořené pro maximální možnou ochranu displeje vašeho zařízení. Materiál hybridního skla se skládá z komponent původně navržených pro ochranu vrtulí vojenských helikoptér a materiálu s vlastnostmi podobnými sklu. Jednou z důležitých vlastností ochranného skla GlassFusion+ Canvas je flexibilita, díky které sklo skvěle pohlcuje sílu nárazů a pádů. Díky této vlastnosti je náraz pohlcen ještě předtím, než se dostane na úroveň obrazovky.
Textura simulující papír
Povrch ochranného skla InvisibleShield GlassFusion+ Canvas simuluje texturu papíru, díky čemuž je sklo ideální pro práci se stylusem. Matný povrch hybridního skla pak eliminuje odlesky, pracovat tak můžete kdekoli.
Snadná a přesná instalace
Aplikace ochranného skla na displej zařízení je díky instalačnímu rámečku, který je součástí balení, jednoduchá a přesná. Nemusíte se tak obávat nevzhledných bublin nebo nepřesného umístění.

História ceny

5. 12. 2021
38,90 €