Držiak na mobil Baseus Gravity Horizontal Screen Vehicle-mounted holder (SUYL-HP01) čierny držiak do auta • vhodný pre mobilné telefóny s výškou 138 -

Baseus vodorovný gravitační držák do auta na palubní desku
Pro pohodlné používání navigace potřebujete držák, který nebude narušovat viditelnost a zároveň stabilně udrží Váš smartphone i na nerovných cestách. Doporučujeme pořídit si tento skvělý doplněk Baseus Horizontal Screen Gravity Vehicle-mounted Holder.
Specifikace:
Rozměr: šířka 165mm (vrchní) a 144mm (spodní), výška 75mm
Materiál: ABS a silikagel
Místo pro montáž: palubní deska
Kompatibilita: telefony s výškou od 138 do 160mm
Pozice telefonu: vodorovně
Proč je tento držák výjimečný?
Mezi různými gravitačními držáky, dostupnými na trhu, se tento charakterizuje možností položení smartphonu do vodorovné pozice. Zaručuje tak dokonalou viditelnost.
Během jeho produkce byly využity moderní technologie, čtyřnásobné převody, precizní ozubená kolečka, mechanické spoje, plynulé otevírání a tiché zamýkání.
Jednoduchá obsluha
Smartphone v držáku je možné obsluhovat jednou rukou. Ideální nastavení pozice displeje je možné díky rotaci 360 stupňů.
Montáž
Stáhněte bezpečnostní nálepky
Přilepte k držáku
Umístěte na palubní desce
Stabilita i na nerovných cestách
Držák zaručuje stabilitu i na nerovných cestách díky gravitačnímu mechanismu - úchyty automaticky uzamknou mobilní zařízení a pro vyjmutí stačí pouze lehce vytáhnout.
Díky 4 silikonovým vložkám je smartphone optimálně chráněný vůči vypadnutí nebo přesunutí.

História ceny

10. 12. 2021
13,90 €

Výrobca

BASEUS