Subwoofer Q Acoustics Q 3060S (QA3562) hnedý aktívny subwoofer s tenkým telom, bassreflexom, výkon 150 Watt trieda D, 200 mm woofer, možnosť zavesenia

Nový QA-3060S je aktivní subwoofer basreflexové konstrukce.
Nová série 3000i disponuje několika novinkami a velmi kvalitní výbavou. Aktivní subwoofer QA 3060S je osazený výkonným 200 mm basovým měničem z papírovou membránou z aramidového vlákna. Měnič je osazený pod textilní mřížkou a nabízí boční vyzařování které usnadní umístění subwooferu.
Subwoofer má kompaktní tvar a poctivou masivní konstrukci které odpovídá i hmotnost 8,5 kg, je 300 mm vysoký, 150 mm široký, hlouboký 480 mm.
Subwoofer disponuje výkonem 150 watt vestavěný digitální zesilovač pracuje v třídě D. Na zadní straně pod magneticky naváděným krytem jsou potom umístněné všechny ovládací prvky a přípojné konektory pro připojení kabeláže. Subwoofer je vybavený automatickou detekcí signálu to znamená že se sám zapne/vypne bez nutnosti manuálního ovládání.
Stejně jako u ostatních produktů této série, i QA 3060S má elegantně zaoblené linie bez ostrých hran a rohů, čímž je dán jejich módní design. Komu by se zdál subwoofer příliš jednoduchý a strohý, ten je vedle jak ta jedle. Subwoofer QA 3060S nabízí velmi dobrý basový základ a výbornou dynamiku. Hodí se všude tam, kde je dokonce i nedostatek místa a nejenom pro připojení k domácím kinům své uplatnění najde i v klasických stereo sestavách.
Subwoofer nabízí možnost montáže přímo na zeď k tomu lze doobjednat držák Q 60WB.
Precizní anglické dílenské zpracování je i u této série samozřejmostí svým moderním designem se vám tato atraktivní sestava bude hodit téměř do každého interiéru.
Povrchová úprava je provedená v praktickém matném provedení.

História ceny

10. 12. 2021
349,00 €

Výrobca

Q Acoustics

Pozrite si ďalšie produkty Q Acoustics 3060S Orech