Objektív Sony Vario-Tessar T* FE 24–70 mm f/4 ZA OSS čierny objektív • bajonet Sony E-Mount • ohnisková vzdialenosť 24 – 70 mm • svetelnosť f/4.0 • m

» 35 mm plnoformátový objektiv se standardním zoomem od společnosti ZEISS®
» Stálá maximální clona F4 napříč celým rozsahem zoomu
» Antireflexní vrstva značky ZEISS T* minimalizuje odlesky
» Kruhová clona se 7 lamelami umožňuje překrásné efekty rozostření
» Provedení odolné proti prachu a vlhku
Skvělý objektiv se zoomem značky ZEISS® pro těla fotoaparátů Full-Frame
Tento kompaktní objektiv se zoomem umožňuje vytěžit z těl fotoaparátů Full-Frame s bajonetem E to nejlepší při rozmanitých fotografických příležitostech. Konstantní maximální clona F4 nabízí konzistentní nastavení expozice napříč rozsahem zoomu 24 mm až 70 mm a optika ZEISS® s uznávaným povrchem T* zajišťuje výjimečnou čistotu a nádherné vykreslování. A je také odolný proti prachu a vlhkosti.
Všestranný zoom pro každodenní použití
Optický výkon a rozsah zoomu od 24 mm do 70 mm tohoto objektivu ZEISS® Vario-Tessar® představují skvělé společníky fotoaparátů řady Alpha 7, protože maximalizují kvalitu obrazu a všestrannost pro snímání.
Vytříbená optika přináší působivé snímky
Asférické členy a optické členy ze skla ED přispívají ke špičkovému výkonu v celém záběru s malým zkreslením a aberací barev. Povrch T* minimalizuje tvorbu odlesků a vícenásobných obrazů.
Konstantní expozice při jakémkoli nastavení zoomu
Světelnost je stále F4 při všech ohniskových vzdálenostech, takže můžete fotografovat se zoomem při jakékoli cloně a nemusíte se zabývat úpravou expozice ani hloubky ostrosti.
Vždy ostré a jasné
Optický stabilizátor obrazu SteadyShot kompenzuje chvění fotoaparátu, které způsobuje rozmazání snímků při focení z ruky. Při focení noční scény nebo v místnosti za slabého osvětlení dosáhnete ostrých a jasných výsledků.
Konfigurace objektivu
Legendární kvalita ZEISS vyrobená a kalibrovaná speciálně pro obrazové produkty Sony. Povrch T* pomáhá dosáhnout výjimečného vykreslení a kontrastu.
Kruhová clona se 7 lamelami
Díky kruhové cloně se 7 lamelami je možné na fotografiích dosahovat hladšího a přirozenějšího rozostření. Buďte kreativní a využívejte uměleckého rozmazání neboli efektu „bokeh“ – a lepšího ovládání hloubky ostrosti.
OBSAH BALENÍ:
Sluneční clona na objektiv (ALC-SH130: destičková, typ bajonet)
Přední krytka objektivu
Zadní krytka objektivu
Krabice

História ceny

11. 12. 2021
885,00 €

Výrobca

Sony