Hra Sony PlayStation 5 Uncharted: Legacy of Thieves Collection (PS719791096) hra pro PlayStation 5 • adventura, akční, FPS, střílečka • české titulky

PŘEHLED HRY
Připraven hledat své štěstí?Hledej svůj odkaz a zanech svou stopu na mapě UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection. Prožij napínavý filmový příběh z dílny studia Naughty Dog a největší akční trháky této kultovní série.Objevuj ztracenou historii s charismatickými a současně osobnostně složitými zloději Nathanem Drakem a Chloe Frazerovou, kteří se smyslem pro zázraky cestují po světě a pronásledují neobyčejná dobrodružství a zapomenuté pověsti.UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection obsahuje úspěšné cestovatelské dobrodružství pro jednoho hráče z her UNCHARTED™ 4: A Thief's End a UNCHARTED™: The Lost Legacy, přepracované v úžasných detailech pro konzoli PS5™ s vylepšenou grafikou a snímkovou frekvencí.
Co je součástí
UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection obsahuje UNCHARTED 4: A Thief’s End a UNCHARTED: The Lost Legacy pro PS5™. Hrajte za Nathana Drakea a Chloe Frazerovou v jejich samostatných dobrodružstvích, ve kterých jsou nuceni čelit své minulosti a vytvářet vlastní odkazy.
Jak provést upgrade
Hráči, kteří si zakoupili UNCHARTED 4: A Thief’s End, UNCHARTED: The Lost Legacy nebo UNCHARTED 4: A Thief’s End & UNCHARTED: The Lost Legacy Digital Bundle mají možnost zaplatit dodatečný poplatek za upgrade na UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection. Upgrade bude k dispozici od uvedení na trh 28. ledna 2022.Majitelé diskové verze pro PS4 musí vložit disk do PS5 a mít jej v mechanice při každém stahování či hraní digitální verze pro PS5. Majitelé disku s hrou pro PS4, kteří si koupí konzoli PS5 Digital Edition bez diskové mechaniky, nebudou moci získat verzi pro PS5 za sníženou cenu.Členové PlayStation Plus, kteří získali UNCHARTED 4: A Thief’s End díky svému předplatnému PlayStation Plus, nemají na upgrade na digitální verzi pro PS5 nárok.


Záznam s rovnakým EAN

História ceny

18. 12. 2021
51,50 €

Výrobca

Sony