Rádiomagnetofón s CD Sony ZS-RS60BT čierny rádiomagnetofón • zvukový systém stereofónny • Bluetooth • digitálny tuner • NFC • kompatibilný s CD, CD-RW

Přehrávač CD/MP3 s technologií Bluetooth® - NFC
Přenosný radiopřijímač Sony je zajímavý přístroj na doma ale i na cesty. Snadné a intuitivní ovládání a kromě rádia přehraje také MP3 soubory z vašeho CD či USB. Díky kompaktním rozměrům se snadno přenáší a stane se tak věrným společníkem na cestách.
Snadné přehrávání a NFC
Rádio přehrávač disponuje přehrávačem souborů ve formátu MP3 a WMA. Díky vestavěnému vstupu USB můžete přehrávat obsah vašich přenosných flash disků. Co se týče CD formátu, tento model Sony je schopen přehrávat nosiče CDDA a CD-R/RW. Díky funkci NFC One touch budete moci získat hudební obsah z každého chytrého zařízení pomocí Bluetooth.
Rádio FM/AM
Vysoce citlivý digitální FM/AM pro příjem velkého množství rozhlasových stanic, které si zároveň můžete i uložit do paměti přístroje - předvolby až pro 30 stanic (20 FM a 10 AM).
Radiopřijímač umožňuje přehrávat FM/AM stanice nebo MP3 soubory z CDDA a CD-R/RW a USB zařízení. Možnost získat oblíbenou hudbu přes Bluetooth z Vašeho chytrého zařízení- navíc jednoduše spárujete s radiopřijímačem pomocí NFC. Samozřejmostí je praktický LCD displej. Výkon stereofonních reproduktorů je 2 x 2 W. K napájení můžete využít klasickou elektrickou zásuvku nebo baterii, které vydrží při přehrávání FM rádia až 26 hodin.
TECHNICKÁ SPECIFIKACE:
Vstupní a výstupní konektory
Výstup pro sluchátka 1: (Stereofonní minikonektor); Zvukový vstup 1: (Stereofonní minikonektor)
Výdrž baterie
Rádio: FM: Přibl. 26 hodin; Přehrávání disků CD: Přibl. 9 hodin
Velikost a hmotnost
Hmotnost Přibl. 2 kg (bez baterie)

Audio
Podporované formáty CDDA; CD-R/RW; MP3; WMA
Frekvenční odezva 87,5 ~ 108,0 MHz
Předvolby stanic 30 (FM 20, AM 10)

Výkon
Výdrž baterie Rádio: FM: Přibl. 26 hodin; Přehrávání disků CD: Přibl. 9 hodin
Výstupní výkon 2 + 2 W
Spotřeba energie AC 15 W

Rozhraní
Vstupní a výstupní konektory Výstup pro sluchátka 1: (Stereofonní minikonektor); Zvukový vstup 1: (Stereofonní minikonektor)

História ceny

20. 12. 2021
143,00 €

Výrobca

Sony