Slúchadlá Philips TAH2005BK (TAH2005BK/00) čierna slúchadlá cez hlavu • frekvencia 20 Hz až 20 kHz • citlivosť 80 dB • impedancia 32 Ohm • 3,5 mm jack

Přišel váš čas
Tato jednoduchá sluchátka přes uši nabízejí pohodlné nošení a čistý zvuk, ať už posloucháte své oblíbené písničky nebo nejnovější podcasty. Dvoumetrový kabel je ideálně dlouhý pro každodenní použití a pro připojení k vašim oblíbeným zařízením.
Zaposlouchejte se
Tato kabelová sluchátka přes uši vám umožní poslouchat pohodlně, jak dlouho budete chtít. Výkonné 40mm reproduktory poskytují čistý a zřetelný zvuk. Sluchátka přes uši zajišťují dobrou pasivní izolaci hluku a ostatní neslyší, co posloucháte.
Celodenní pohodlí. Každodenní pohodlí
Polstrovaný, nastavitelný sluchátkový oblouk se hodí na každou hlavu a měkké polstrování náušníků je skvělé pro dlouhodobý poslech. Není k dispozici baterie, takže není omezena doba přehrávání. Ideální, pokud se nemůžete nabažit nejnovějších podcastů.
Připojte se ke svým oblíbeným zařízením
2m kabel sluchátek je ideální na připojení k notebooku nebo tabletu. Pokud jste na cestách, tento kabel vám umožní zařízení bezpečně uložit do tašky nebo do kapsy a vy můžete poslouchat hudbu bez použití rukou.
Technické specifikace:
Akustický systém: Uzavřený
Typ magnetu: Ferit
Kmitočtová charakteristika: 20 – 20 000 Hz
Impedance: 32 ohmů
Citlivost: > 80 dB
Průměr reproduktoru: 40 mm
Maximální příkon: 50 mW
Délka kabelu: 2 m
Konektor: 3,5 mm
Příslušenství: Konektor adaptéru 3,5 – 6,3 mm


Záznam s rovnakým EAN

História ceny

21. 12. 2021
21,90 €

Výrobca

Philips