Nabíjačka autobatérií EXTOL Premium 8897301 Nabíječka autobaterií Extol Premium 8897301 Nabíječka je určena pro nabíjení 12V nebo 6V olověných akumul

Nabíječka autobaterií Extol Premium 8897301
Nabíječka je určena pro nabíjení 12V nebo 6V olověných akumulátorů se zaplavenou elektrodou WET i Calcium, MF VRLA akumulátorů, AGM, i gelových v rozsahu jmenovité kapacity baterií 1,2 – 80Ah. Pro svou práci využívají automatický přepínací mód o vysoké frekvenci. Vestavěný mikroprocesor v naprogramovaných devíti fází procesu zajistí nabití baterií až do 100% jejich originální kapacity. Umožňuje automaticky (nebo volitelně) znovuoživení částečně sulfátovaných baterií.
Nabíjí a zachraňuje vyčerpané baterie. V automatickém udržovacím módu dodává bateriím pouze tolik potřebné energie, která se rovná jejímu samovybíjecímu proudu, takže umožní uživateli ponechat baterii spojenou s nabíječkou i po několik měsíců a udržet ji ve stále plném stavu nabití.
9 nabíjecích stupňů
1-vyhodnocení stavu baterie 2-zotavení baterie 3-pozvolné zahájení nabíjení 4-nabíjení konstantním pulzním proudem 5-regenerace(desulfatace) 6-nabíjení konstantním proudem 7-snižování nabíjecího proudu 8-kontrola stavu 9-konstantní napětí, udržovací pulzní proud
Hlavní přednosti
Po nabití baterie, dodává jen proud rovnající se samovybíjejícímu proudu baterie
Umožňuje nabíjet baterii přes kabel připojený do cigaretového zapalovače
Integrovaná ochrana proti jiskření, zkratu a přepólování
Regeneruje a nabíjí hluboce vybité baterie (desulfatace) a umožňuje nabíjet baterie i při nízkých teplotách
Možno použít pro napájení 12V spotřebičů s odběrem proudu do 5A
Pamatuje si původní nastavení při výpadku napětí a po obnovení dodávky proudu pokračuje dále v nabíjení
Hlavní název promo: 9stupňová autonabíječka, řízená mikroprocesorem
Technické parametry: 12V, 8A
Info: Určeno pro nabíjení 12V olověných akumulátorů se zaplavenou elektrodou WET i Calcium, MF VRLA akumulátorů, AGM, i gelových v rozsahu jmenovité kapacity baterií 6–160Ah.

História ceny

22. 12. 2021
84,23 €

Výrobca

EXTOL