Slúchadlá Philips SHP9600 (SHP9600/00) čierna Kvalitní výkon Hledáte dokonalou kombinaci výkonu, pohodlí a kvality? Tato otevřená sluchátka přes uši j

Kvalitní výkon
Hledáte dokonalou kombinaci výkonu, pohodlí a kvality? Tato otevřená sluchátka přes uši jsou navržena tak, aby váš domácí poslech pozvedla o úroveň výš. Získáte skvělý zvuk, prvotřídní konstrukci a pozlacená kabelová připojení.
50mm neodymové reproduktory
Otevřený design
3m odnímatelný kabel
Dokonalé pohodlí a odolnost
Sluchátkový oblouk je vyztužený odolnou ocelí, která mu dodává tu správnou míru napětí pro bezpečné nošení. Dvouvrstvé polstrování sluchátkového oblouku zajistí skutečné pohodlí a prodyšné náušníky se dokonale hodí pro dlouhodobý poslech.
Připojte k jakémukoli zdroji. Od telefonu až po zesilovač sluchátek
Ponořte se do svých oblíbených alb – na chytrém zařízení, domácí sestavě, televizoru nebo notebooku. Přiložený kabel se může pochlubit pozlaceným konektorem 6,3–3,5 mm, který zajistí nejlepší připojení při poslechu na zařízení pro náročné milovníky hudby.
Otevřený design. Prostorový zvuk
Pocítíte hudbu. Dokonale vyladěné 50mm reproduktory poskytují čisté basy, vyvážený střední rozsah a čisté vysoké frekvence. Reproduktory jsou navrženy tak, aby odpovídaly přirozené geometrii ucha a zajistily, že se žádný detail neztratí.

História ceny

26. 12. 2021
135,90 €

Výrobca

Philips