Televízor Sony KE-48A9B čierna 48" (121 cm) 4K Ultra UHD Smart TV • rozlíšenie 3840 × 2160 px • DVB-T/C/T2/S2 (H.265/HEVC) • X-Motion Clarity • HbbTV

Hlavní funkce
» Kompaktní televizor s panelem OLED vybavený naším skvělým procesorem
Stejný výkonný procesor, který pohání naše televizory s rozlišením 8K, přesně analyzuje obrazová data tak, aby dokázal plně využít intenzivní kontrast zobrazovacího panelu OLED se sytou černou, špičkovým jasem a skutečně realistickým obrazem.
» Harmonie zvuku a obrazu – celá obrazovka je reproduktor
Díky obrazovce, která funguje současně jako reproduktor, je zvuk v souladu s obrazem a ozývá se z toho správného místa ve scéně, takže zážitek se blíží tomu v kině.
» Minimalistický design vás vtáhne do obrazu
Díky mimořádně tenkému rámečku se budete moci soustředit na obrazovku a užít si pohlcující zážitek. Tento televizor díky své kompaktní velikosti, tenkému provedení a jednoduchému designu One Slate harmonicky zapadne do vašeho obývacího pokoje.
» Ideální pro systém PlayStation®
Pokročilými technologiemi obrazu a zvuku televizory Sony BRAVIA® zcela oživují hraní a zprostředkovávají živoucí obraz s působivým trojrozměrným zvukem.
Reprodukuje širší a přesnější škálu barev
Díky rozšíření barevného spektra dokáží displeje TRILUMINOS vybavené našimi procesory X1 reprodukovat více barev než běžné televizory. Analyzují a zpracovávají data každého snímku tak, aby barvy působily ještě přirozeněji a přesněji a obraz se tak blížil realitě v takové míře, v jaké to dosud nebylo možné.
Skvělé rozlišení, ať už se díváte na cokoli
S pomocí jedinečných funkcí společnosti Sony lze jakýkoli obsah převést na realistické rozlišení 4K. Náš procesor X1™ Ultimate je dvakrát rychlejší než procesor X1™ Extreme a přesně analyzuje a zpracovává data, čímž doplňuje 4K obraz realistickými detaily a texturami. Technologie 4K X-Reality™ PRO s jedinečnou 4K databází dokáže zvýšit rozlišení dokonce i u záběrů natočených ve 2K a Full HD na hodnoty blízké rozlišení 4K. Rozlišení jednotlivých objektů je následně optimalizováno technologií Object-based Super Resolution, která reprodukuje neuvěřitelně věrné textury.
Zřetelnější barvy a kontrast dodávající větší hloubku a realismus
Podívejte se, jak vypadají skutečné barvy, objevte detaily v temných stínech i vysokých jasech. Funkce Pixel Contrast Booster zajišťuje intenzivnější barvy a kontrast na jasných místech, takže si můžete vychutnávat scény plné realistických barevných nádechů a odstínů, s větší prostorovostí, jemnými texturami a kontrastní sytou černou, jakou dokáže zajistit jen zobrazovací technologie OLED.
Úchvatné barvy ze všech úhlů
Sledování televizoru z úhlu je nyní stejně uspokojivé jako sledování přímo. Naše panely OLED s vlastním osvětlením zajišťují konzistenci a věrnost barev bez ohledu na to, odkud je sledujete.
Super Bit Mapping HDR
Světlo zapadajícího slunce obsahuje tisíce tónů, odstínů a barevných gradací. Technologie Super Bit Mapping HDR je odhalí. Při sledování televizoru vytváří plynulý, přirozený obraz v kvalitě rozlišení 4K, a to bez „pruhování“, které se může objevit u jiných televizorů.
Rychlé scény jsou jasné a čisté
Díky obrazu vytvářenému miliony samostatně řízených pixelů je vše na televizorech OLED ostré a jasné. A díky naší technologii X-Motion Clarity™ je i rychlá akce plynulá a zřetelná. Pohyblivý obraz je přesně kontrolován, aby se minimalizovalo rozmazání a obraz zůstal i během rychlých scén věrný a neztrácel jas.
Dual database processing
Jedna databáze se využívá k čištění obrazu a redukci šumu. Druhá pak k přepočtu rozlišení a vylepšení zřetelnosti. Tyto dvě výkonné databáze pro vylepšení obrazu pracují společně a dynamicky vylepšují pixely v reálném čase. Každá databáze obsahuje tisíce referencí dlouhodobě shromažďovaných během tvorby televizního obsahu a filmů.
Multidimenzionální zvuk s technologií S-Force Front Surround
Užijte si zvuk jako při poslechu několika samostatných reproduktorů. Konverzí vstupů zajišťuje technologie S-Force Front Surround virtuální reprodukci systému vytvářejícího prostorový zvuk, takže si můžete dopřát napětí ještě více pohlcujícího zvuku.
Zvuk vycházející z obrazovky pro naprosto pohlcující zážitek
Zvuk u běžných televizorů s reproduktorem umístěným pod obrazovkou není často synchronizovaný obrazem. Díky naší technologii Acoustic Surface Audio je reproduktorem samotná obrazovka. Inovativní měnič za obrazovkou ji jemně rozechvívá a zvuk tak vychází přesně z místa, kde se odehrává děj – dialogy z postav, hluk motoru z automobilu.
Zřetelně slyšitelné hlasy
S technologií Voice Zoom uslyšíte lidskou řeč zřetelně bez nutnosti zesilovat hlasitost – ideální pro zpravodajské relace a dokumenty.
Skvělý obraz a zvuk v jakémkoli prostředí
Pohodlně se posaďte a užívejte si ten nej


Záznam s rovnakým EAN

História ceny

31. 12. 2021
1 799,00 €

Výrobca

Sony