Digitálny fotoaparát Canon EOS R + RF 24-105 mm f/4-7.1 IS STM (3075C033) čierny set digitálnej bezzrkadlovky a objektívu • bajonet Canon RF • 30,3 MP

Canon EOS R je FullFrame systémový kompakt s CMOS senzorem o rozlišení 30,1 Mpx, rozsah ISO s nativními hodnotami 100-40,000, které můžete rozšířit na 50-102,400, s s hledáčkem s 3.69 miliony bodů a dotykovým výklopným 3.2" LCD displejem s rozlišením 2,1 mil. bodů.
Bajonet pro uchycení objektivu RF
Jádrem systému EOS R je bajonet pro uchycení objektivu RF. Jedná se o jedinečnou kombinaci toho nejlepšího z optiky, mechaniky i elektroniky, která umožňuje použití inovativních plnoformátových objektivů, rychlejší automatické zaostřování a rychlou komunikaci fotoaparátu s objektivem.
Design a výkon, který předčí očekávání
Plnoformátový snímač s rozlišením 30,3 megapixelu s působivými detaily, vysokou citlivostí ISO a technologií Dual Pixel CMOS AF. Společně s novým objektivem RF nabízí Canon EOS R jedinečný zážitek z fotografování, který dá vašim příběhům pokračování.
Nahlédněte do budoucnosti pomocí fotoaparátu, který vám dává širší rozhled
Canon EOS R vytváří nový standard menšího, lehčího plnoformátového fotoaparátu budoucnosti. Nastavitelné tělo ze slitiny hořčíku ukrývá novou úroveň výkonu EOS.
Vidět a zaznamenat více díky přesnému snímači
Canon EOS R se může pochlubit plnoformátovým snímačem Dual Pixel CMOS AF s rozlišením 30,3 megapixelu, který díky systému pokročilé fázové detekce, procesoru DIGIC 8 a funkci Digital Lens Optimizer ve fotoaparátu zaostřuje bez sebemenších kompromisů.
Dokonalá kombinace pohodlného ovládání a skvělého designu
Canon EOS R má stejnou pohodlnou rukojeť jako digitální zrcadlovky EOS doplněnou o široké možnosti přizpůsobení. Inovace jako multifunkční dotyková lišta, elektronický hledáček s vysokým rozlišením a otočná obrazovka zajišťují snadné a intuitivní používání tohoto fotoaparátu.
Připojte, nahrávejte a sdílejte kdekoli
Canon EOS R byl navržen pro fotografy a filmaře na cestách. Vždy aktivní nízkoenergetická technologie Bluetooth umožňuje spárování se smartphonem, integrovaná technologie Wi-Fi umožňuje následně okamžité sdílení do cloudových služeb. Dálkové snímání a tethering přináší ještě větší volnost pro další pořízení kreativních záběrů.
Vyprávějte příběhy prostřednictvím videa v rozlišení 4K a zaplavte obrazovku detaily
Canon EOS R si zamilují jak filmaři, tak fotografové. Díky pokročilé úrovni ovládání se jedná o vynikající nástroj pro natáčení filmů.
4K
Pro vynikající kvalitu nahrávejte výstup videa ve formátu 4K 10 bitů prostřednictvím HDMI do externího rekordéru.
Systém CMOS AF s duálními pixely
Film využívající technologie Dual Pixel CMOS AF pro mimořádně jemné a přesné přechody zaostření
Canon Log
Natáčejte s dynamickým rozsahem 12 EV v režimu Canon Log filmy s rozlišením 4K při ISO 400.
Canon RF 24-105mm f/4-7.1 IS STM je lehký, kompaktní univerzální objektiv, který svým širokým rozsahem umožňuje pokrýt široké spektrum fotografických situací v mimořádné obrazové kvalitě.
Povrchová úprava čoček, Canon Super Spectra Coating, zajišťuje vysoký optický výkon s minimem odlesků a duchů.
Ostřící motor STM s rychlým AF u statických snímků a plynulým a tichým chodem při záznamu videa.
Stabilizace obrazu až o pět expozičních hodnot.
Dosahuje reálného zvětšení 0,4x a při 24 mm až 0,5x.
Nejkratší ostřící vzdálenost 13 cm. Váha 395 g.

História ceny

1. 1. 2022
2 099,00 €

Výrobca

Canon