Slúchadlá Panasonic RP-HF100E-W (RP-HF100E-W) biela uzavreté slúchadlá s konštrukciou cez uši • frekvenčný rozsah: 10 Hz až 23 kHz • 3,5mm jack • impe

Panasonic RP-HF100E
Panasonic RP-HF100 jsou moderní sluchátka přes uši ideální pro poslech hudby z mobilních telefonů, tabletů, iPodů či mp3 přehrávačů. Produkují kvalitní zvuk a kromě něj vás budou reprezentovat i stylovým designem, zde v bílém provedení.
Dokonalý zvuk
Připravte se na kvalitní zvuk při poslechu oblíbené hudby, sledování filmů i hraní her. Jeho zárukou jsou velké 30mm reproduktory s velmi vyrovnanou zvukovou kvalitou, takže se hodí pro poslech všech hudebních stylů.
Skládací a odolné
Díky skládací konstrukci můžete mít sluchátka vždy s sebou. V batohu zaberou minimum místa. Jejich design je navíc díky speciální úpravě velmi odolný, takže se nemusíte obávat poškrábání. I po měsících budou sluchátka stále jako nová.
Promyšlená konstrukce
Sluchátka jsou ergonomicky tvarována tak, aby se dokonale přizpůsobila vaší hlavě a poslech hudby byl komfortní i po několika hodinách. Napomáhá tomu i příjemné polstrování naúšníků.
uzavřená sluchátka s konstrukcí přes uši
frekvenční rozsah 10 Hz až 23 kHz
3,5mm jack
impedance 26 ohm
citlivost 103 dB/mW
skládací konstrukce
kabel o délce 1,2 metru
hmotnost 137 gramů


Záznam s rovnakým EAN

História ceny

▲19.33%
22. 5. 2020
17,90 €

Výrobca

Panasonic