Prenosný reproduktor Bose SoundLink Colour II (752195-0500) modrý prenosný bezdrôtový reproduktor • Bluetooth • NFC párovanie • podpora Multi-connect

Druhá gererace Soundlink Color je právě tady - ať už venku, ve škole, doma nebo kdekoliv jinde tento reproduktor nic nezaskočí. Reproduktor je robustní a díky jeho voděodolnosti si jej můžete vzít i k vodě.
BOSE SoundLink Color II umožňuje pomocí Bluetooth bezdrátové spojení s vaším chytrým telefonem nebo tabletem pro ničím neručený poslech hudby a to až na vzdálenost 9 metrů.
Reproduktor je kompaktní a na jedno nabití vydrží hrát naplno až 8 hodin. Na horní straně reproduktoru se nachází šest tlačítek pro jednoduché a rychlé ovládání hudby.
Reproduktor vás jistě osloví svými rozměry, výkonem i designem.
Klíčové vlastnosti
> Bezdrátová konstrukce
> Bluetooth technologie s NFC pro spojení s telefony a tablety
> Dosah: 9 metrů
> Funkce Multi-Connect
> Přenosný a voděodolný (IPX4) reproduktor s kvalitním zvukem
> Napájecí micro USB kabel je součástí balení
> Voice Prompts - hlasová navigace
> Handsfree - možnost hlasitého telefonovaní
Reproduktor je hlavně určený k bezdrátovému poslechu, pokud však potřebujete je možné telefon či jiný zvukový přehrávač připojit k reproduktoru pomocí 3,5mm jack konektoru.
Pro rychlé párování reproduktor BOSE SoundLink Color II má technologií NFC - stačí přiložit zařízení podporující NFC a rovnou spustit vaši oblíbenou písničku.
Nabíjení se realizuje prostřednictvím micro USB kabelu, který je součástí balení.
K reproduktoru můžete připojit více zařízení najednou.

História ceny

20. 12. 2020
149,00 €

Výrobca

Bose