Záhradné polohovacie kreslo SAVOY

ZÁHRADNÉ POLOHOVACIE KRESLO SAVOY
Predstavujeme vám záhradné polohovacie kreslo SAVOY - skvelý doplnok, ktorý premení váš vonkajší priestor na oázu pokoja a pohodlia. Toto kreslo nie je len obyčajným záhradným nábytkom, je to investícia do vášho relaxu a pohody, ktorú si zaslúžite. Keď si vyberiete SAVOY, volíte kvalitu, komfort a štýl.
 
STABILNÁ A PEVNÁ KONŠTRUKCIA
Keď premýšľate o ideálnom mieste na relaxáciu na záhrade, terase alebo balkóne, naše kreslo SAVOY je bezkonkurenčnou voľbou. Vďaka svojej ľahkej, ale zároveň stabilnej konštrukcii, vám ponúkne maximálne pohodlie, ktoré si môžete ľahko prispôsobiť podľa svojich potrieb. Jeho polohovací mechanizmus vám umožní nájsť tú najpohodlnejšiu pozíciu, či už chcete sedieť a čítať knihu, alebo si ľahko oddýchnuť po náročnom dni.
 
KVALITNÉ MATERIÁLY POVEDENÝ DIZAJN
Kovové kreslo s povrchovou úpravou práškovou farbou je nielen esteticky príťažlivé, ale aj odolné voči poveternostným vplyvom. Výrobný proces, pri ktorom je plech strihaný a natiahnutý do typického mriežkovaného prevedenia, zaisťuje dlhú životnosť a jednoduchú údržbu. Jeho skladací design je obzvlášť praktický pre tých, ktorí hľadajú flexibilitu a efektívne využitie priestoru. Keď kreslo práve nepoužívate, jednoducho ho zložíte a uskladníte bez toho, aby zaberalo cenné miesto.
 
TECHNICKÉ PARAMETRY
Barva: černáMateriál: kovRozměry:šířka: 60,5 cmhloubka: 68 cmvýška: 112 cmvýška sedu od země: 44 cmNosnost: 100 kgHmotnost: 7 kg
  
MONTÁŽ
Zboží je připraveno k okamžitému použití, protože je již smontováno. Bez složitého montážního procesu můžete ihned využívat všechny výhody tohoto produktu, což usnadňuje jeho začlenění do vašeho domácího prostředí.


Záznam s rovnakým EAN

História ceny

▼-1.17%
4. 10. 2024
67,60 €
▼-5.66%
23. 7. 2024
68,40 €
1. 6. 2024
72,50 €

Výrobca

Rojaplast