Kulma rotačná ETA Fenité 6322 90000 biely rotačný kulmofén • príkon 1 000 W • 2 rýchlosti prúdenia vzduchu • 3 stupne teploty vzduchu • funkcia ionizá

Dokonalý objem pre každú príležitosť
Chcete vyzerať ako by ste práve vyšla z kaderníckeho salónu? Pomocou rotačnej teplovzdušnej kulmy ETA FENITÉ 632290000 to nebude problém. Vykúzlite si dokonalý účes z pohodlia domova.
Jednoduchá manipulácia s vynikajúcimi výsledkami
Túžite po dokonalej a rýchlej úprave vlasov? Teplovzdušná kulma ETA FENITÉ sa o to postará s guľatou kefou o priemere 38 mm. Vaše vlasy budú v skvelej starostlivosti, a vďaka príkonu 1000 W je úprava skutočne rýchla a ako od profesionála. Podľa vlastnej potreby môžete vyberať z dvoch rýchlostí prúdenia a troch stupňov nastavenia teploty vzduchu.
Pre jednoduchšie natáčanie vlasov je tu funkcia otáčania , vďaka ktorej jedným ťahom pramene vlasov natočíte okolo kefy. Dosiahnete tak perfektný objem vašich vlasov. Na jednoduché používanie je k dispozícii chladná špička. Pohodlné ovládanie zaistí aj mimo iného otočný napájací kábel. Dĺžka napájacieho kábla 1,8 m vám umožní dostatočný rozsah na jednoduchú manipuláciu. S tepelne odolným cestovným púzdrom teplovzdušnú kulmu ETA FENITÉ ľahko zbalíte aj na cesty.


Záznam s rovnakým EAN

História ceny

20. 2. 2021
34,90 €

Výrobca

ETA

Pozrite si ďalšie produkty ETA Fenité 6322 90000 teplovzdušná kulma