LED pásik Philips Hue Gradient Lightstrip pro TV 75" (8718699784799) LED pásik • na televízory s uhlopriečkou 75" a väčšie • multicolor + odtiene biel

Posuňte zážitky ze sledování filmů anebo hraní her o stupeň výše pomocí pohlcujích světelných efektů. Světelný LED pásek Philips Hue gradient lightstrip dokáže kombinovat několik světelných barev současně, čímž kopíruje dění na obrazovce a nabídne vám jedinečné a strhující zážitky ze zábavy v celé místnosti.
Vyrobeno pro 75” a větší TV
Součástí balení je zdroj a montážní materiál
Míchá bílé a barevné světlo
Vyžaduje Hue Bridge a Hue sync box
Plynulé barevné přechody
Jediný pás LED dokáže vytvořit plynulý přechod několika barev současně. Barvy se přirozeně slévají a vytvářejí tak na zdi za televizí jedinečný světelný efekt.
Efekt prostorového osvětlení
Nechte se okouzlit prostorovým osvětlením. Světelný pás Play s barevnými přechody a 45stupňovou světelnou projekcí v reálném čase reaguje na dění na obrazovce a přispívá tak ke strhující atmosféře při sledování televize nebo hraní her. *Vyžaduje systém Philips Hue Play HDMI Sync Box a Hue Bridge (prodává se samostatně).
Revoluce v domácí zábavě
Philips Hue je jediná značka chytrého osvětlení, která umožňuje snadno synchronizovat různobarevná světla s filmy nebo videohrami a přispívá tak ke strhující domácí zábavě. Revoluční technologie Hue Sync zachycuje obsah, který sledujete nebo hrajete, a okamžitě ho překládá do řídicích příkazů pro osvětlení a vytváří tak barevnou atmosféru v celé místnosti.
Snadná instalace
Světelný LED pásek s barevnými přechody Philips Hue Play je určen speciálně pro televizní zábavu. Pás LED je k dispozici ve třech velikostech pro televize o úhlopříčce 55 palců a více. Součástí jsou montážní konzole pro snadnou a rychlou instalaci.
Vyžaduje Hue Sync a Hue Bridge
Světelný LED pásek s barevnými přechody Philips Hue Play vyžaduje zařízení Philips Hue Play HDMI Sync Box, mobilní aplikaci Hue Sync a zařízení Hue Bridge. Bridge také umožňuje nainstalovat v celé domácnosti až 50 světel a příslušenství, vytvářet časovače a rutiny a ovládat světla odkudkoli, z domova i mimo něj, prostřednictvím aplikace Hue. Zařízení Philips Hue Play HDMI sync box a Hue Bridge se prodávají samostatně.
Technické specifikace:
Vstupní napětí: 220V-240V
Max. výkon v pohotovostním režimu: 0,5 W
Příkon: 20 W
Životnost až: 25 000 h
Celkový světelný výkon svítidla: 1100
Kód IP: IP20
Barva: černá
Materiál: silikon
Rozměry a hmotnost výrobku
Výška: 1,6 cm
Délka: 304 cm
Šířka: 1,7 cm

História ceny

7. 3. 2021
245,90 €

Výrobca

Philips