Headset Trust GXT 460 Varzz (23380) čierny herné slúchadlá • frekvencia 20 Hz až 20 kHz • citlivosť 115 dB • impedancia 20 ohm • 3,5 mm jack + USB • 2

Nové světlo na zvukový zážitek
Svítící sluchátka GXT 460 Varzz, která přináší to nejlepší ze zvuku, pohodlí a světla, ještě více vzrušují hry. Spolu s celou řadou funkcí, tento herní headset posune váš herní zážitek na další úroveň.
Výkonný zvuk
Dopřejte své hře solidní zvukovou základnu s 50mm ovladačovými jednotkami, které se mohou pochlubit vynikajícím zvukem. Díky bohatému a výkonnému zvuku jsou vaše herní hry ponornější, zatímco křišťálově čistá komunikace přináší mnoho vítězství.
Vybarvujte to!
Varzz jistě udělá poutavý doplněk vašeho herního nastavení. S modrými kruhy modrého světla po stranách uší a mikrofonu můžete osvětlit místnost a osvětlit herní zážitek.
Jste pod kontrolou
Máte zvuk, máte světlo a nyní potřebujete funkční ovládání. Máme za to něco nebo dvě. Například zesílený kovový nastavitelný čelní pás a inline dálkový ovladač s ovládáním hlasitosti a ztlumení mikrofonu. Přidejte k tomu extra dlouhý opletený kabel a máte několik opravdu užitečných specifikací, díky nimž je Varzz vysoce funkční herní náhlavní soupravou.
Komfort je klíč
Vstupte do hry a zapomeňte na všechno ostatní - osvětlená sluchátka GXT 460 Varzz Illuminated Headset je navržena tak, aby byla pohodlná celé hodiny. Polštářky na uši jsou velké a měkké a hodí se jim do hlavy jako rukavice - i když se z jedné hodiny stane úplně nová.
Vlastnosti:
Velké, měkké a pohodlné náušníky
Modře podsvětlené boky a mikrofon
Výkonné aktivní měniče 50mm
Skládací mikrofon a nastavitelný náhlavní most
Vestavěné dálkové ovládání hlasitosti a ztišení mikrofonu
Kabel v nylonovém opletu (2,2m)
Technické specifikace:
Typ připojení: kabelové
Typ konektoru: 3,5 mm, USB
Délka hlavního kabelu: 200 cm
Citlivost: 115 dB
Impedance: 20 Ohm
Mikrofon: ano
Frekvenční odezva: 20 Hz - 20000 Hz
Obsah balení:
Náhlavní souprava
Kabel adaptéru pro notebook
Návod k použití
Herní nálepka
Systémové požadavky:
Port USB (pro napájení)
Konektor sluchátek 3,5 mm
Konektor mikrofonu 3,5 mm

História ceny

▼-0.11%
27. 10. 2021
37,96 €
7. 3. 2021
38,00 €

Výrobca

Trust

Pozrite si ďalšie produkty Headset Trust GXT 460 Varzz čierny (23380...