Inteligentné hodinky UleFone Watch Pro (ULE000405) ružové inteligentné hodinky • 1,55" displej • dotykové/tlačidlové ovládanie • Bluetooth 5.2 • akcel

1,55˝Retina HD displej
Velká 1,55palcová obrazovka Retina s 311 PPI poskytuje o 55% další zvětšení zobrazovací plochy a přináší širší zorné pole. Design 3,5D zakřiveného skla nabízí bezproblémový vzhled a plynulejší dotykový zážitek.
Apollo3 Blue Plus
Ulefone Watch Pro využívá novou generaci mikrokontroléru Apollo3 Blue Plus s dvoujádrovým procesorem, může poskytovat vyšší zpracovatelské schopnosti a rychlejší rychlost synchronizace informací, splňovat požadavky vysokého výkonu a nízké spotřeby energie.
Antialergický řemínek
Antialergické zadní pouzdro a popruh, které jsou šetrné k pokožce, vám poskytnou pohodlí při nošení, perfektně sedí na vašem zápěstí.
Přepínatelné ciferníky pro každou příležitost
Hodinky Ulefone Watch Pro přicházejí s různými ciferníky a také podporují cloudové vytáčení a dynamické vytáčení. Jako ciferník si můžete vybrat fotografii nebo podobný obrázek.
14 druhů sportovních režimů
Podporuje jógu, veslovací trenažér, plavání a více různých režimů cvičení, přesné sledování a analýzu vaší srdeční frekvence, tempa a spálených kalorií, vám pomůže dosáhnout vašich cílů v oblasti hubnutí. A také podporuje automatické rozpoznávání cvičení a běh virtuálního doprovodu AI.
Automatické rozpoznávání sportu
Dokáže automaticky rozpoznat venkovní běh, venkovní běhání a další běžné sporty a připomene vám, abyste si na hodinkách vybrali sportovní režim. Jen jemný dotek, každé cvičení bude zaznamenáno.
5ATM vodotěsný
Hodinky Ulefone Watch Pro jsou certifikovány podle standardu 5ATM, což znamená, že je můžete nosit při sprchování nebo plavání, nemusíte se obávat, že by se ponořením do vody poškodily.
Trvanlivost baterie
Balíčky hodinek Ulefone Watch Pro s motorem s nízkou spotřebou energie a modulem ovladače mu umožňují zůstat po boku po dobu 40 dnů na jedno nabití. Podporuje také pohodlné magnetické nabíjení.
Užitečnější funkce
Dostávejte upozornění na příchozí hovory, zprávy, SNS (Facebook, Twitter, Instagram atd.), Další aplikace, žádné zprávy vám neuniknou. Obsahuje také Předpověď počasí, Nerušit, Časovač, Budík, Sedavé připomenutí a další funkce, které vám poskytnou větší pohodlí.

História ceny

▲0.19%
27. 10. 2021
54,00 €
▲10%
7. 5. 2021
53,90 €
21. 3. 2021
49,00 €

Výrobca

UleFone