Inteligentné hodinky UleFone Watch (ULE000399) čierne inteligentné hodinky • 1,3" displej • dotykové/tlačidlové ovládanie • Bluetooth 5.0 • akcelerome

Velký 1,3 "barevný displej
Hodinky Ulefone jsou vybaveny 1,3palcovým 2,5D zakřiveným skleněným displejem, jsou čistě ergonomické a estetické; a velký dotykový displej usnadňuje viditelnost příchozích hovorů, zpráv a upozornění.
5ATM voděodolný
Hodinky Ulefone Watch jsou certifikovány podle standardu 5ATM, nemusíte se bát nosit náramek při mytí rukou, plavání nebo v dešti.
Kontinuální monitorování srdeční frekvence
Hodinky Ulefone Watch využívají pokročilý optický snímač HX3600, který nabízí přesné a nepřetržité sledování srdečního tepu, sleduje a analyzuje váš srdeční rytmus, tempo a spálené kalorie, aby vám pomohl dosáhnout vašich cílů v oblasti hubnutí.
Řízené dýchací cvičení
Uvolněte každodenní stres
Rychle ulehčete své tělo a mysl pomocí dechového cvičení s průvodcem v délce jedné nebo dvou minut a sledujte dýchací vzorce zobrazené na displeji.
Materiály šetrné k pokožce
Rozlučte se s alergií
Zadní pouzdro a popruh jsou vyrobeny z antialergických materiálů, které se pohodlně nosí a jsou šetrné k pokožce. Není třeba se obávat alergie.
Aplikace VeryFitPro
Denní údaje o zdraví na dosah ruky
Podrobnosti o vašich každodenních činnostech, srdeční frekvence, kvalita spánku atd. Jsou všechny jednotlivě zaznamenávány do aplikace. Je vhodné se dozvědět více o svém zdraví, dosáhnout svých cílů v oblasti fitness a vytvořit si dobré životní návyky.
Dlouhá životnost baterie
Téměř 7 týdnů v pohotovostním režimu na jedno nabití
Baterie hodinek Ulefone Watch je tak velká, že na jedno nabití můžete získat téměř 7 týdnů pohotovostního provozu nebo až 7,5 dne nepřetržitého sledování výkonu. Díky jedinečnému magnetickému nabíjení je nabíjení „hračkou“.
Připomenutí hovoru a SNS
Jednoduše zvednutím zápěstí odmítnete příchozí hovory, zobrazíte náhled zpráv nebo oznámení. Už nikdy nezmeškáte žádné důležité hovory nebo zprávy.
Užitečnější funkce
Už se nemusíte starat o to, že telefon ztratíte. Hodinky Ulefone Watch podporují funkci vyhledávače telefonů a pomáhají vám okamžitě najít telefon. Umožňuje vám také ovládat přehrávání hudby přímo ze zápěstí. Podporováno více funkcí (například Nerušit, Časovač, Budík, Sedavé připomenutí atd.) Vám nabídne větší pohodlí.

História ceny

21. 3. 2021
39,00 €

Výrobca

UleFone