Headset Turtle Beach Atlas One (TBS-6200-02) čierny herné slúchadlá • frekvencia 20 Hz až 20 kHz • 3,5 mm jack • káblové pripojenie • integrovaný mikr

Vychutnejte si špičkový prostorový zvuk Windows Sonic v podání sluchátek Turtle Beach Atlas One v černém provedení. Tato herní sluchátka jsou vybavena 40mm měniči a 3,5mm jack konektorem, díky čemuž je můžete připojit téměř kdekoliv – Xbox ONE, Nintendo Switch, počítač nebo PlayStation 4. Nechybí ani sklápěcí mikrofon s vysokou citlivostí, který zachytí každý detail. Náušníky jsou opatřeny paměťovou pěnou a v kombinaci s polstrovanou čelenkou poskytují maximální komfort – s Atlas One již nepoznáte bolavé uši. Speciální konstrukce ProSpecs Glasses Relief System umožňuje použití sluchátek uživateli, kteří nosí brýle, aniž by přišli o pohodlí.
Vlastnosti:
40mm měniče
Náušníky z paměťové pěny
Sklápěcí mikrofon
Virtuální prostorový zvuk Windows Sonic
3,5mm jack konektor
Široká kompatibilita

Kvalitní sklápěcí mikfron
Herní sluchátka Turtle Beach ATLAS ONE mají kvalitní mikrofon, díky kterému se bez potíží domluvíte se svými spoluhráči. Křičet není potřeba, protože mikrofon má vysokou citlivost a vše co řeknete, bude předáno srozumitelně spoluhráčům. Pokud mikrofon nebudete používat, stačí jej otočit a spolu s tím dojde i k jeho ztišení.
Odolné a komfortní provedení sluchátek
Abyste se cítili maximálně pohodlně při dlouhých herních seancích, disponují sluchátka Turtle Beach ATLAS ONE náušníky z paměťově pěny. Hladký kovový hlavový most nejen dobře vypadá, ale zajistí sluchátkům velkou odolnost.
40mm měniče
Sluchátka v sobě ukrývají vysoce kvalitní 40mm měniče, které vám poskytnou skvělý zvuk v jakékoli hře a za jakékoli situace. Zcela jasně tak uslyšíte ukrývající se protihráče.
Technické specifikace:
Provedení: Okolo uší
Konstrukce: Uzavřená
Mikrofon: S mikrofonem
Typ připojení: 3,5 mm Jack
Vedení kabelu: Jednostranné (do jedné mušle)
Frekvence: 20 Hz - 20 kHz
Velikost měniče: 40 mm
Konstrukce mikrofonu: Sklápěcí
Směrová charaktreristika: Všesměrové snímání

História ceny

▼-19.82%
27. 10. 2021
44,90 €
▼-6.51%
16. 5. 2021
56,00 €
2. 4. 2021
59,90 €