Slúchadlá Philips TAA1105BK (TAA1105BK/00) čierna slúchadlá do uší • frekvencia 20 Hz až 20 kHz • citlivosť 96 dB • impedancia 16 Ohm • 3,5 mm Jack •

Z parku na ulici
Rozpohybujte se díky sluchátkům odolným proti potu, které se díky čistému zvuku a energickým basům hodí k vaší pohybové aktivitě. Za pomoci konstrukce s háčkem na ucho drží sluchátka na svém místě a kabel o délce 1,2 m je ideální k telefonu v kapse.
Sluchátka, která nevypadnou, ať se pohybujete jakkoli
Flexibilní, tvarované háčky na uši umožňují nastavit tato lehká sluchátka tak, aby pohodlně seděla a byla dokonale bezpečná. Můžete se volně pohybovat, aniž byste se museli bát, že sluchátka v některém klíčovém okamžiku vypadnou.
Čistý zvuk, energické basy
Dokonale vyladěné 15mm neodymové reproduktory poskytují čistý zvuk a basové otvory vylepšují výkon basů. Sluchátka pohodlně sedí v uchu, aniž by se posouvala do ušního kanálku.
Snadné ovládání hudby a hovorů
Užijte si každou minutu svých oblíbených playlistů, ať už právě běžíte po chodníku nebo stezce v parku. Integrované ovládání vám umožňuje ovládat playlist, aktivovat hlasového asistenta telefonu a přijímat hovory, aniž by vám unikl jediný takt.
Vyrobena pro vaše tréninkové playlisty
Pořádně zaberte – tato sportovní sluchátka odolná proti potu a vybavená krytím IPX2 to vydrží. Kabel o délce 1,2 m snadno dosáhne k telefonu, aniž by překážel.
Délka kabelu 1,2 m
Kabel těchto sluchátek do uší je dlouhý 1,2 m. Měkká guma mezi sluchátky a kabely chrání připojení a zajišťuje neustálý příjem zvuku.
Technické specifikace:
Akustický systém: otevřený
Typ magnetu: Neodymový
Kmitočtová charakteristika: 20 – 20 000 Hz
Citlivost: 96 dB
Průměr reproduktoru: 15 mm
Impedance: 16 ohm
Délka kabelu: 1,2 m
Konektor: 3,5 mm


Záznam s rovnakým EAN

História ceny

8. 5. 2021
15,90 €

Výrobca

Philips