Slúchadlá JLab Fit Sport 3 Wireless Fitness (IEUEBFITSPORTRBLU1) modrá bezdrôtové športové slúchadlá • výdrž 10+ h • frekvencia 20 Hz až 20 kHz • citl

BEZDRÁTOVĚ, VLAKEM, DO FITKA
Špičkový tréninkový kámoš, bezdrátová sluchátka Fit Sport 3 Wireless Fitness Earbuds vás podrží ve všem: běh, cyklistika, horolezectví. Jejich 10+ hodinová výdrž baterie a snadno použitelné univerzální ovládací prvky zajistí, že budete moci poslouchat i bez připojení k síti. Změňte nastavení EQ mezi třemi různými zvuky podle Vaší preferované melodie. Najděte si své vlastní uchycení pomocí ušního háčku Memory Wire a dalších gelových náušnic a Cush Fins. Fit Sport 3 má navíc krytí IP55 proti potu a stříkající vodě.
TVAROVATELNÝ HÁČEK MEMORY WIRE
Patentovaný ušní háček Memory Wire společnosti JLab se bude tvarovat podle Vašich uší, maximalizuje pohodlí a bezpečnost i pro Vaše nejintenzivnější tréninky.
BLUETOOTH 5 PŘEHRÁVÁNÍ
Fit Sport 3 má výdrž na 10 a více hodin, navržená tak, aby vaše tréninky nikdy neměly dostatek hudby, takže můžete být vždy motivováni. Během čerpání železa mějte sluchátka připojená k zařízení až do vzdálenosti 30 stop
NAPROSTO ODOLNÉ
Krev. Pot. Slzy. Fit Sport 3 jsou odolné proti stříkající vodě, potu a omyvatelné s krytím IP55. Právě jste dokončili běh? Umyjte si sluchátka do dalšího kola. Jsou to perfektní kámoši na cvičení.
UNIVERZÁLNÍ NASTAVENÍ
Ovládání je bez námahy na dosah ruky, i když jste venku. Přehrávejte, pozastavujte, přepínejte skladby, upravujete hlasitost a volejte, i když jste uprostřed maratonu.
OSOBNÍ EQ3 ZVUK
Vyberte si zvuk podle svých osobních preferencí mezi třemi možnostmi: režimy JLab Signature, Balanced a Bass Boost - bez aplikace.
ERGONOMICKÝ DESIGN
Navrženo, testováno a schváleno. Kryt pouzdra na uši byl přepracován tak, aby maximalizoval přirozený komfort. Úhel 45 stupňů k tělu přirozeně padne většině uší, takže zůstanou dokonale na svém místě. Fit Sport 3 obsahuje další gelové nástavce, jeden náušník Cloud Foam a Cush Fins, které se přesně přizpůsobí.
ZVUK
Reproduktor: průměr 10mm Dynamic, Neodymový magnet, 20Hz-20kHz, 32 ohm ± 15%
Výstup: 110 ± 3db
Mikrofon: MEMS, - 42 dB ± 3dB (1 kHz)
BATERIE
Životnost baterie: 10+ hodin
Vstupní výkon: DC 5V, 100 mA
Ušní baterie: 100 mAh lithium-polymerový dobíjecí
Doba nabíjení uší: 1,5 hodiny
Rychlé nabíjení: 10 minut nabíjení = 1 hodinu přehrávání
Pohotovostní doba: 150 hodin
BLUETOOTH
Verze: Bluetooth 5
Protokoly podpory: HSP / HFP / A2DP / AVRCP
VŠEOBECNÉ
Hmotnost: 15,5 g
Hodnocení IP: IP55
Záruka: 2 roky záruka
BALENÍ OBSAHUJE:
Sluchátka Fit Sport 3, 4 sady gelových nástavců, 1 set Cush Fins ™, 1 Eartip Cloud Foam ™, klip na košile, svorka kabelu, kabel USB, nabíjecí kabel micro USB, JLab dvouletá záruka.

História ceny

24. 5. 2021
39,90 €

Výrobca

JLab