Digitálny fotoaparát Sony Alpha 6400 + 16-50 čierny digitálny kompakt s výmenným objektívom • 24,2Mpx snímač CMOS APS-C • video 4K/30 fps • 8× digitál

Lehký, kompaktní a odolně zkonstruovaný fotoaparát Alpha 6400 je napěchovaný působivými schopnostmi a funkcemi. Díky mimořádně rychlému automatickému ostření a velmi přesnému sledování objektů je ideální k zachycování rychlých akcí. Široký rozsah citlivosti a úžasná kvalita obrazu jej předurčuje k zachycení prakticky libovolné fotografické situace, s jakou se můžete setkat, ať už při pořizování fotografií nebo natáčení filmů.
Hlavní funkce:
Rychlé automatické zaostřování 0,02 s se 425 body automatického ostření s fázovou detekcí
Sledování v reálném čase a automatické zaostření na oči v reálném čase k detekci a udržení zaostření pohybujících se objektů
24,2 Mpx snímač Exmor CMOS s vynikající citlivostí na světlo
Záznam videa ve vysokém rozlišení 4K jako základ pro filmaře, kteří to s natáčením myslí vážně
Dotykový displej LCD výklopný o 180° pro snadnější pořizování autoportrétů a snímků z podhledu
Dostaňte ze života co nejvíce.
Navzdory kompaktním rozměrům a nízké hmotnosti nabízí výkonný fotoaparát Alpha 6400 mnoho funkcí, které byste očekávali u modelu Full­Frame. Ať pořizujete fotografie či záznamy, vytváříte kompozice, nebo selfie snímky, můžete si užit krásné fotografie, o které se budete chtít podělit, až už jste kdekoli.
Inovace ve službách vaší kreativity
Popusťte uzdu svému tvůrčímu potenciálu díky vysokému výkonu a pokročilým funkcím, jako je automatické zaostření na oči v reálném čase pomocí umělé inteligence; nové, vysoce přesné sledování v reálném čase nebo rychlé souvislé snímání a záznam videa v rozlišení 4K HDR (HLG).
Spolehlivé automatické ostření pro fantastické akční snímky
Inovativní automatické ostření fotoaparátu rychle a spolehlivě rozpozná pozici objektu, následně sleduje jeho pohyb a zachovává jeho přesné zaostření.
425 bodů automatického ostření s fázovou detekcí
Hustě rozeseté body ostření pokrývají přibližně 84 % plochy obrazu a napomáhají k zachycení objektu.
Souvislé fotografování se sledováním AF/AE až 11 sn./s
Díky internímu zpracování a vyrovnávací paměti vám už nic neunikne. Pořizujte snímky rychlostí až 11 sn./s s pozdějším náhledem, nebo rychlostí 8 sn./s s živým náhledem a minimální prodlevou displeje. Pořiďte při jednom souvislém fotografování až 116 snímků ve formátu JPEG (Standard) nebo 46 snímků ve formátu RAW.
Tiché souvislé fotografování rychlostí až 8 sn./s
Když si fotografování žádá klid, například při vystoupení, tiché snímání bez zvuku závěrky umožňuje snímat rychlostí až 8 sn./s se sledováním AF/AE, a to i v režimu AF-C, s automatickým zaostřením na oči v reálném čase nebo se sledováním v reálném čase, které fotografování přináší nové možnosti.
Chytré sledování objektu
Nově použitá technologie rozpoznání objektu pomocí umělé inteligence dokáže prostřednictvím zpracovávání obrovského množství dat rozpoznat a sledovat i rychle se pohybující objekty.
Vychutnejte si překrásné a pozoruhodně detailní snímky
Díky velkému snímači a nejnovějšímu obrazovému procesoru můžete fotografovat cokoli, na co v každodenním životě narazíte, s ostrým a čistým obrazem a přirozenými barvami – dokonce i za zhoršených světelných podmínek.
Čistý obraz i při tlumeném světle
Vylepšené potlačení šumu znamená kvalitnější obraz i za slabého osvětlení, které vyžaduje fotografování s vysokou citlivostí. Nativní citlivost ISO byla zvýšena na maximum ISO 32000 (s rozšířenou citlivostí ISO s maximální hodnotou ISO 102400 u fotografií). Redukce šumu je obzvláště účinná při často používaném středním až vysokém nastavení citlivosti.
Displej LCD s vysokým rozlišením a užitečnými dotykovými funkcemi
3palcový displej LCD výklopný o 180 stupňů toho zvládne víc než jen zobrazit scénu před vámi – nabízí rychlé použití mnoha funkcí fotoaparátu a celou řadu intuitivních dotykových ovládání.
OBSAH BALENÍ:
Fotoaparát Aplha 6400
Objektiv 16-50 mm s motorovým zoomem
Držák okuláru
Kabel Micro USB
Krytka objektivu
Krytka patice pro příslušenství
Nabíjecí baterie NP-FW50
Napájecí adaptér AC: AC-UUE12
Napájecí kabel
Popruh přes rameno
SELP1650
TECHNICKÁ SPECIFIKACE:
OBJEKTIV
DRŽÁK OBJEKTIVU
Bajonet E
KOMPATIBILITA OBJEKTIVU
Objektivy Sony s bajonetem E
SNÍMAČ
TYP SNÍMAČE
Snímač CMOS Exmor® typu APS-C (23,5 x 15,6 mm)
POČET PIXELŮ (EFEKTIVNÍCH)
24,2 Mpx
POČET PIXELŮ (CELKEM)
25 Mpx
POMĚR STRAN SNÍMAČE OBRAZU
3:2
SYSTÉM PROTI PRACHU

História ceny

27. 10. 2021
1 159,00 €

Výrobca

Sony