Mobilný telefón Sony Xperia 10.II (MTOSERXQAU050) čierny smartfón • 6" uhlopriečka • OLED displej • 2520 × 1080 px • obnovovacia frekvencia 60 Hz • pr

6,0"širokoúhlý displej 21:9; FHD+OLED 2520x1080 ; Foto zadní: 12 Mpx+8Mpx+8Mpx; Přední: 8 Mpx; RAM: 4GB, ROM 128GB, microSDXC (až do 1TB); OS: Android™ 10; CPU: Snapdragon™ 665; Baterie:3 600 mAh; 4G; Wi-Fi, NFC, GPS, Bluetooth; Snímač otisků prstů
Když se smartphone spojí s televizí
Využili jsme své zkušenosti se světově proslulými televizory a vytvořili jsme pro smartphone Xperia 10 II výjimečný OLED displej. Barvy jsou bohaté a přirozené, černá je skutečná a výsledky jsou ohromující.
Pohlcující zábava
6" širokoúhlý OLED displej s filmovým poměrem stran 21:9 umocní zážitek ze sledování oblíbených filmů, TV pořadů a her.
Fotoaparát se třemi objektivy otevírá prostor kreativitě
Fotoaparát se třemi objektivy, širokoúhlým, superširokoúhlým a teleobjektivem, nabízí flexibilitu a možnost pořizovat nádherné snímky v různých prostředích a podmínkách.
Krásné fotky pořízené jednoduše
Na základě zkušeností společnosti Sony s fotografováním dokáže umělá inteligence v Xperia 10 II rozeznat různá prostředí a příslušným způsobem upravit nastavení fotoaparátu. Takže můžete pořizovat úžasné obrázky pořád dokola.
Zdokonalené focení pokrmů
Umělá inteligence v Xperia 10 II zjistí, že fotografujete jídlo, a upraví nastavení tak, že nad výslednými fotkami se všem budou sbíhat sliny.
Pořizujte skvělé fotky i při slabém světle
Přepněte na noční režim a Xperia 10 II upraví nastavení tak, abyste pořizovali výjimečné obrázky i při slabém osvětlení.
Záznam videa v kvalitě 4K
V nahrávkách se čtyřnásobným rozlišením oproti běžnému Full HD uvidíte každičký detail.
Více oken pro multitasking
Na širokoúhlém displeji 21:9 lze zobrazení rozdělit do dvou samostatných oken a v každém spustit jinou aplikaci. To se skvěle hodí při multitaskingu – v jednom okně můžete například sledovat mapu a ve druhém psát zprávu.
Jednoduché ovládání jednou rukou
Xperia 10 II má velký 6" displej, přesto ho lze pohodlně ovládat jednou rukou. Na minidispleji máte vše na dosah a boční snímač umožňuje jednoduché zobrazení více oken i rychlý a intuitivní přístup ke všem aplikacím. Smartphone je lehký a snadno se ovládá – a je jedno, jestli pořizujete fotky nebo hrajete hru.
Baterie s dlouhou výdrží
Xperia 10 II má baterii s kapacitou 3 600 mAh a dlouhou výdrží, takže budete mít veškerou energii potřebnou k tomu, abyste se bavili po celý den.
Prodloužíme baterii život
Naše technologie nabíjení udrží baterii ve formě déle. Funkce Ochrana baterie zabraňuje přebíjení telefonu a Adaptivní nabíjení Xperia monitoruje během nabíjení telefon a zajišťuje, aby se baterie nepřetěžovala.
Rychlé nabíjení, kdykoli je třeba
Xperia 10 II je kompatibilní se samostatnou rychlou nabíječkou UCH32C, takže ho můžete kdykoli rychle nabít, když dochází energie.
Vynikající zvuk, přes kabel i bezdrátově
Naše zkušenosti se zvukovými zařízeními zaručují vynikající poslech a díky technologii pro bezdrátový přenos zvuku ve vysokém rozlišení můžete poslouchat hudbu i bez kabelu. Přirozeně neschází klasický 3,5mm zvukový konektor a funkce DSEE HX pro zvyšování kvality zvuku a nativní přehrávání ve vysokém rozlišení.
Výkon, na který se můžete spolehnout
Od procházení webu a hraní her až po rychlý multitasking – mobilní platforma Qualcomm® Snapdragon™ 665 snadno zvládne všechny vaše aplikace, filmy a hry.


Záznam s rovnakým EAN