Televízor Sony XR-55X93J čierna 55" (139 cm) 4K Ultra UHD Smart TV • rozlíšenie 3840 × 2160 px • DVB-T2/C/S2/T (H.265/HEVC) • Dolby Vision • XR Motion

Motivováno inteligencí, definováno kontrastem 4K
Zjistěte, jak realistická bude vaše zábava, když spojíte mimořádný kontrast panelu s technologií podsvícení Full Array LED a výkon našeho revolučního procesoru Cognitive Processor XR™.
BRAVIA XR
Full Array LED
4K Ultra HD
Vysoký dynamický rozsah (HDR)
Chytrý televizor (Google TV)
První televize s technologií kognitivní inteligence
Díky procesoru Cognitive Processor XR povznáší televizor BRAVIA XR™ obraz a zvuk na novou úroveň. Ví totiž, jak lidé vidí a slyší, takže může poskytnout nový zážitek, který vás vtáhne do každé scény.
Přesný obraz 4K, jak ho vnímá lidské oko
Užijte si hluboký obraz, který působí přirozeně a realisticky. Náš revoluční procesor využívá analýzu lidské perspektivy a dokáže během okamžiku projít a optimalizovat statisíce prvků. Tato technologie vytváří v kombinaci s panelem Full Array LED mimořádně realistický obraz plný věrného kontrastu.
Proměňte zvuk způsobem, který vás pohltí
Pokročilá technologie reproduktorů a procesor Cognitive Processor XR promění jakýkoli zdroj zvuku na pohlcující zážitek. Vychutnejte si zřetelnější zvuk, ať už sledujete cokoli. Užijte si zábavu zcela novým způsobem díky dokonale sladěnému zvuku a obrazu.
Možnost výběru z tisíců filmů a pořadů pouhým hlasem
Pomocí hlasu rychle najdete to, co chcete sledovat. K vyhledání konkrétního titulu stačí říct jeho název. Nebo hledejte obecnější doporučení slovy: „Ukaž mi dobrodružné sci-fi seriály.“
Recyklace. Renovace. Redukce.
Nejen, že jsou naše televizory BRAVIA XR navrženy tak, aby byly stylové a chránily životní prostředí. K výrobě rámu je používáno až 30 % udržitelného materiálu a komponenty televizoru obsahují náš recyklovatelný plast SORPLAS™ se špičkovou mírou recyklovatelnosti 89 %.
Široká paleta přirozeně nádherných barev
Spatřete barvy, které jsou pro lidský zrak přirozené. Procesor Cognitive Processor XR poskytuje naší obrazovce přístup k paletě barev a umožňuje jí reprodukovat barvy s rozdíly viditelnými v reálném světě. Rozšířené rozsahy odstínů a sytosti umožňují spatřit svěží odstíny a realistické textury na květinách. I světlé barvy vypadají realisticky.
Realistická hloubka se sytou černou a intenzivním jasem
Zažijte dechberoucí realistický kontrast. Náš procesor Cognitive Processor XR analyzuje data způsobem, jakým lidské oko dokáže zaostřit a získat informace o barvách a hloubce. Technologie XR Contrast Booster upravuje jas a zobrazuje jasnější odlesky a hlubší černou – už nepřijdete o detaily kvůli všepohlcujícím stínům nebo přehnanému jasu.
Inteligentní způsob reprodukce ztracených textur
Ať už sledujete jakýkoli obsah, nebo zdroj, funkce XR 4K Upscaling vám zajistí rozlišení blízké 4K. Procesor Cognitive Processor XR má přístup k mnoha datům a dokáže obnovit ztracené textury a detaily, aby poskytoval realistický obraz. Uvidíte detaily, jako jsou zvířecí srst či jasné obrysy skal.
Inteligentní zpracování pohybu pro rychlé scény bez rozmazání
Sledování sportovních přenosů a akčních filmů je nyní ještě lepší. Náš procesor Cognitive Processor XR s technologií XR Motion Clarity™ pomocí analýzy dat zajistí, že obraz bude plynulý, zřetelný a bez rozmazání.
Zvuk z obrazovky dokonale sladěný s akcí
Funkce XR Sound Position doplňuje obraz o realistický zvuk, který nám zajistí zážitek podobný tomu, jak ve skutečnosti vnímáme svět kolem sebe. Díky výškovým reproduktorům směřujícím zvuk, kterými je tento televizor BRAVIA XR s podsvícením Full Array LED vybaven, zvuk přesně ladí s děním na obrazovce pro skutečně pohlcující zážitek.
Veškerá vaše zábava se odehrává s 3D prostorovým zvukem
S televizorem BRAVIA XR bude vše, na co se díváte, doplněno skutečným prostorovým zvukem. Technologie XR Surround vytváří prostorový zvuk ze stran a ve svislém směru, takže k dosažení zážitku z 3D zvuku nepotřebujete reproduktory instalované ve stropu nebo nasměrované nahoru.
Technologie Voice Zoom™ 2 vylepšuje hlasy dialogů
Poslouchejte televizní dialogy zřetelněji bez zvýšení hlasitosti. I když je řeč obtížně slyšitelná, technologie Voice Zoom 2 rozpozná typ hlasu, analyzuje jej a zvýší jeho čistotu.
Zvětšete svůj oblíbený obsah ze smartphonu
Svá oblíbená videa, fotografie, hry a další obsah na zařízení se systémem iOS a Android si nyní můžete snadno a rychle vychutnat na velké obrazovce.
Ovládejte všechna zařízení jedním chytrým dálkovým ovládáním
Všechna připojená zařízení můžete ovládat naším chytrým dálkovým ovladačem. Díky přístupu ke službám vid

História ceny

27. 10. 2021
1 489,00 €

Výrobca

Sony