Mobilný telefón Sony Xperia 5 III 5G (XQBQ52C2B.EEAC) čierny smartfón • 6,1" uhlopriečka • OLED displej • 2520 × 1080 px • obnovovacia frekvencia 120

Mimořádný výkon v přístroji, který se snadno vejde do dlaně
Ve světě stále větších smartphonů ukazuje Xperia 5 III, že existuje i jiná možnost. Vyniká rychlostí 5G, vysokým výkonem a úctyhodnou výdrží baterie a nabízí nejnovější technologie Sony pro fotoaparát, displej, zvuk a hraní her v kompaktním designu, který se snadno ovládá jednou rukou.
Profesionální technologie z fotoaparátů Alpha
Na vývoji smartphonu Xperia 5 III se podíleli inženýři odpovědní za nejnovější řadu aparátů Alpha 9, která se vyznačuje prvotřídním automatickým zaostřováním, a svými podněty přispěli také profesionální fotografové, kteří pomohli technologie vyladit tak, aby při fotografování poskytovaly dokonalé možnosti a výsledky. Mezi klíčové funkce patří rychlé automatické ostření ve všech třech fotoaparátech spolu s technologií sledování objektu, která zajišťuje nepřetržité zaostření na pohybující se objekt.
3,5mm sluchátkový konektor pro nejvyšší kvalitu zvuku
Díky vylepšeným materiálům a elektronickým součástkám nabízí 3,5mm sluchátkový konektor na smartphonu Xperia 5 III nejen pohodlí, ale i zvuk v kvalitě hi-fi. Omezuje se zkreslení, zejména mezi střední a vysokou hlasitostí, a realističtější zvuk tak dává vyniknout souborům, sametovým vokálům i hlubokým basům.
Širší zobrazení. Výhoda pro vás.
Smartphone Xperia 5 III je vybaven displejem CinemaWide™ 21 : 9, a poskytuje vám tak mnohem širší zobrazení akce. To během soubojů zblízka představuje významnou výhodu.
Vylepšete si hraní her pomocí vlastních nastavení zvuku
Dalším důležitým prvkem podmanivého hraní je zvuk, a proto Xperia 5 III nabízí celou řadu funkcí, aby zvuk byl co nejjasnější a nejzřetelnější.
Prevence přehřívání
Když při hraní používáte nabíjecí kabel, funkce Heat Suppression Power Control napájí systémy telefonu přímo bez nabíjení baterie. To snižuje tepelnou zátěž, pomáhá udržovat herní výkon a prodlužuje životnost baterie.
Převezměte kontrolu s ovladačem DUALSHOCK® 4
Když smartphone Xperia 5 III propojíte s ovladačem DUALSHOCK®4, užijete si na cestách ještě větší zábavu při hraní celé škály her pro Android.
Natáčejte videa, za která by se nestyděli ani profesionálové
Natáčejte filmy s podobnými parametry a barevným nastavením jako profesionálové. Zkušenosti expertů navrhujících naše filmové digitální kamery, barevné předvolby Look, poměr stran 21 : 9, rozlišení 4K HDR a snímkové frekvence 24, 25, 30 a 60 snímků za sekundu nebo 120 snímků za sekundu pro zpomalené záběry vám poskytnou všechny nástroje, které ke své tvorbě potřebujete.
Tenké a lehké tělo skrývá výkonnou baterii
Smartphone Xperia 5 III je sice vysoký pouhých 68 mm a tlustý 8,2 mm a váží jen 168 g, přesto v sobě skrývá výkonnou 4 500mAh baterii.

História ceny

27. 10. 2021
999,00 €

Výrobca

Sony