Slúchadlá Jabra Elite 3 (100-91410002-60) fialová bezdrôtové slúchadlá • výdrž až 28 hod. • frekvencia 20 Hz až 20 kHz • citlivosť 118 dB • odolnosť I

ELITE 3
Brilantně navržený nástroj, který vdechne vaší hudbě nový život. Skvělé hovory a hudba, ať jste kdekoli.
Zvukový doprovod na cestách
Zasloužíte si hudbu podle svých představ, každý den. S 6mm reproduktory a prvotřídními možnostmi přizpůsobení prostřednictvím naší aplikace Jabra Sound+, tato kompaktní sluchátka poskytují bohatý, čistý zvuk a skvělou kvalitu zvuku. Průrazné basy, které jsou nejen silné, ale i jedinečné.
Udržujte hluk mimo…
Speciálně navržené pro vynikající izolaci hluku. Jabra Elite 3 vám umožní perfektní únik od vašeho okolí a udrží vás ponořené do hudby, ať už vás den zavede kamkoli.
...ale pusťte dovnitř ty správné zvuky
Od objednání kávy až po poslouchání vašeho oznámení na vlakovém nádraží, naše chytrá technologie příposlechu HearThrough využívá vestavěné mikrofony, aby okamžitě zachytily vnější zvuky a přehrály je do vašich uší. Pro aktivaci stačí klepnout na tlačítko na sluchátku.
Buďte připraveni na všechno
V mono režimu můžete používat libovolné sluchátko a nechat si druhé nabíjet v elegantním magnetickém pouzdře. Jedno používejte, druhé nabíjejte, a opakujte... no, navždy. S mono režimem si můžete vybrat, na co máte chuť, alespoň jedno z vašich sluchátek je vždy připraveno.
Užijte si jasně lepší hovory
Jabra Elite 3 jsme vybavili čtyřmi mikrofony pro křišťálově čisté hovory. To znamená, že ať už jste kdekoli, můžete chatovat a plánovat a být u toho zřetelně slyšet.
Pokračujte dál a dál s baterií, která může více
S výdrží až 7 hodin na jedno nabití, celkem 28 hodin s elegantním nabíjecím pouzdrem a rychlým nabíjením se vám nikdy nestane, že vás zastihne vybitá baterie.
Užijte si maximálně snadné používání
S hlasovým asistentem Alexa, přehráváním Spotify jedním dotykem, funkcí Google Fast Pair*, se můžete zeptat na cestu, přehrávat své oblíbené skladby a okamžitě se spárovat se svým telefonem, aniž byste museli přerušit krok.
Rychlé spárování Google, okamžitá aktivace Alexa a přehrávání jedním dotykem Spotify je kompatibilní pouze se systémem Android
Vypadat dobře. Cítit se dobře
S klasickým dánským designem a naší ergonomickou akustikou vypadají a působí stejně dobře jako znějí.
Zahoďte deštník
Jabra Elite 3 byl zkonstruován s ohledem na odolnost, s krytím IP55 a dvouletou zárukou**.
**Pouze při registraci do aplikace Jabra Sound+ můžete obdržet prodlouženou záruku na ochranu proti vodě a prachu.

História ceny

27. 10. 2021
79,99 €

Výrobca

Jabra