Televízor TCL 55P615 čierna 55" (139 cm) 4K Ultra HD Smart TV • rozlíšenie 3840 × 2160 px • 1 500 PPI • DVB T/T2/C/S2 (H.265) • Dolby Digital AC4 • Wi

Série P61 kombinuje tenký design, obrazovou kvalitu 4K HDR10 a operační systém Android TV.
Navržena je pro ty, kteří nechtějí dělat kompromisy mezi elegancí, obrazovou kvalitou a přístupem k oblíbenému obsahu. P61 zapadne do každého interiéru a umožní všem členům rodiny si vychutnat jejich oblíbený obsah ve výjimečné obrazové kvalitě.
4K HDR: vylepšený kontrast, barvy a jemnější detaily
Nejnovější standard pro 4K obsah je High Dynamic Range. Výrazně rozšiřuje rozsah jak kontrastu, tak i barev. HDR reprodukuje přesně světlé i tmavé odstíny s pestrými barvami a oslnivými detaily.
SMART HDR zlepšuje klasické HDR a převádí SDR do HDR
Jelikož zatím zdroje ani obsah v HDR nejsou příliš rozšířené, dokáže SMART HDR obsah ve Standard Dynamic Range (SDR) převádět na kvalitu obrazu obdobnou HDR, čímž umožňuje divákům sledovat své oblíbené programy v nejvyšší možné kvalitě obrazu. U nativního HDR obsahu navíc SMART HDR dynamicky vylepšuje obsah a přizpůsobuje jej schopnostem obrazovky. Díky rozpoznání scény pomocí AI a HDR vylepšuje SMART HDR tmavé i jasné scény. U tmavých scén přidává takovou úroveň jasu, která umožňuje vidět předměty skryté v tmavších stínech. U scén s vyšším jasem zase SMART HDR zvyšuje úroveň poměru kontrastu tak, aby se předměty daly lépe odlišit od pozadí. Obraz je tak vrstvenější a sytější, což vede k detailnějšímu a celkově lepšímu a přirozenějšímu vyobrazení.
Micro Dimming: Skvělé kontrasty
Micro Dimming analyzuje televizní obraz v přibližně sto oddělených zónách za účelem přizpůsobení jasu. Kvalita obrazu je výrazně zlepšena a nabízí výjimečný vizuální zážitek, zejména ve tmě.
Dolby Audio přináší bohatý, čistý a silný zvuk
Získejte maximum z vašeho obsahu s dynamickým a vysoce kvalitním prostorovým zvukem s Dolby Audio. Ať už se díváte na filmy, seriály, online videa nebo koncerty, Dolby Audio vám garantuje, že zvuková kvalita bude dle vašeho očekávání.
Android TV pro snadnou a neomezenou zábavu
Android TV přichází s vestavěným Google Home a Asistentem Google*. Vyhledávejte nejnovější filmové trháky, zjistěte výsledek důležitého zápasu nebo ztlumte světla v pokoji – aniž byste museli opustit video, na které se zrovna díváte. Android TV také umožňuje přímo v televizi přehrávat i UHD obsah, díky čemuž si budete moci na své velké obrazovce užívat i nativních 4K HDR aplikací. Inovativní funkce jako Picture in Picture (PIP neboli obraz v obraze), snadné přepínání úloh, účty většího počtu uživatelů nebo nastavení stran, díky kterému budete mít zaručeno, že bude oblíbený obsah celé rodiny vždy umístěn vpředu uprostřed.
Asistent Google není v určitých zemích a jazycích k dispozici. Asistent Google vyžaduje připojení k internetu. Na připojení se mohou vztahovat poplatky za data. Dostupnost a výkon některých funkcí a služeb jsou závislé na službě, zařízení a síti a nemusí být dostupné ve všech oblastech.
Alexa vám dovolí ovládat váš svět*
Amazon Alexa je cloudová služba, která se neustále zdokonaluje. Požádejte Alexu, aby vám přehrála hudbu, přinesla čerstvé zprávy, zkontrolovala počasí, upravila hlasitost televize, změnila televizní kanál, ovládala vaši chytrou domácnost a mnoho dalšího.
Kompatibilita s Amazon Alexa vám umožňuje používat vaše Amazon Alexa zařízení, včetně Amazon Echo, Echo Dot, Echo Show, Echo Spot a Echo Plus (zakoupeno samostatně), k ovládání vašeho televizoru.
NETFLIX: Nyní k dispozici v kvalitě 4K HDR
Netflix* je jedním z největších internetových televizních kanálů na světě a nabízí řadu programů, kde si každý najde to své. Sledujte programy naplánované právě pro vás, včetně originálních seriálů a oceněných filmů a dokumentů z dílny společnosti Netflix. Nyní dostupné v kvalitě 4K UHD HDR.
záleží na lokální dostupnosti a předplatném
YouTube: Nyní k dispozici v kvalitě 4K HDR
Pomocí YouTube můžete sledovat, co sleduje celý svět, od nejoblíbenějších hudebních videí, přes videohry a rozšířené zábavní programy, až po zprávy a mnoho dalšího. Přihlaste se k odběru svých oblíbených kanálů, sdílejte s přáteli a sledujte na libovolném zařízení. Nyní dostupné také v kvalitě 4K UHD HDR.
Amazon Prime Video
Tisíce populárních filmů a seriálů, oceněných titulů přímo z dílny Amazon Prime a živých sportovních přenosů. Sledujte kdekoliv. Zrušte kdykoliv.
záleží na lokální dostupnosti a předplatném
Disney+. Nejlepší příběhy na světě, všechny na jednom místě.
Objevte nejlepší příběhy od Disney, Pixar, Marvel, Star Wars a National Geographic na jednom místě. Od populárních filmů k nadčasovým klasikám a novým originálním příběhům - je zde pro každého něco.
záleží na lokální dostupnosti a předplatném
T